Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old School Hack Cod 41.7 - Niedziała.

MRX48

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio pobrałem OldSchoolHack do Cod'a 4 i podczas podłączania do jakiegoś serwera bez PB gra mi sie wyłącza i wyskakuje mi "wysyłaj, nie wysyłaj" . Sprawdzałem 2 wersje hacka : v3 i v4 i w obu przypadkach jest to samo. Wie ktoś o co chodzi. Da sie to jakoś naprawić?

Opublikowano

Byc moze jest to spowodowane ze sie nie zgadza z aplikacja Cod4 i wywala cie z gry.Zrob reinstal, jesli nic nie pomoze to sproboj innego hacka sciagnaqc.

Opublikowano

Zrobiłem reinstala wgrałem patch 1.6 i 1.7 i podczas podłączania do servera na momencie setting up czy jakoś tak gra wywala błąd z directx'em. Chyba będe go musiał uaktualnić.

Opublikowano

Musisz powiedzieć czy bez hacka też wywala. Jeśli tak to juz trzeba reinstall zrobić, a jak nie to inną wersje hacka. Polecam też Jaggerbombm. Jest w dziale mój topic o tym.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Bez hacka wszystko działa normalnie. Pozmieniałem ustawienia graficzne w multi i działał hack normalnie ale jeszcze czasem wywala. <_<

Opublikowano

Niestety OldSchool jest lekko niedorobiony dosłownie ma sporo błędów m.in to kickanie

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...