Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO2] Ile graczy jest w DLC dodającym zombie?

superksztalt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam Black opsa 2 na ps3 i na multi w południe jest ok 150 tys graczy i jest to całkiem sporo.Moje pytanie brzmi:Ile graczy jest w DLC ZOMBIE.Po co mi to wiedzieć?Na farm jest ok 400 graczy i da się znaleźć graczy ale mam zamiar kupić dlc no ale nie wiem ile jest graczy bo jak mniej niz 100 no to nie kupuje bo głównie dla zombie.OBOJĘTNIE JAKIE DLC

Opublikowano

Sam nie posiadam dlc do BlackOps2, ale jak widzę na różnych Jutubach to ludzie praktycznie grają solo lub z kolegami, ale na pewno inni też grają w dlc. Tylko nie jest mi wiadome ile dokładnie, ale grę zawsze się znajdzie.

Opublikowano

Na pewno zawsze będziesz miał 3/4 osoby do grania na mapach z DLC, na Tranzit zawsze jest ktoś, na Origins, Mob of the dead i Buried też zawsze powinieneś znaleźć ludzi jedynie na Nuketown mało jest ale to przez to że to mapa z season pass ale kupić ją można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...