Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gaming on steroids co to?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktos powiedziec coś o tym cheatcie czy jest podobny L# ?

Coś podobnego do bol'a/l# etc, tylko jest to dopiero rozwijający się projekt(rozwija się niesamowicie szybko)skrypty orb'y takie duperele :)

@AlreadyTakenNam XDD last hit'y ma wystarczające są bardzo dobre jak na gos'a, nie to co kiedyś orb'a ma dobrego, evade jest oki

@Bolus™ XDD ssie?, bez skryptów może tak

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Coś podobnego do bol'a/l# etc, tylko jest to dopiero rozwijający się projekt(rozwija się niesamowicie szybko)skrypty orb'y takie duperele :)

@AlreadyTakenNam XDD last hit'y ma wystarczające są bardzo dobre jak na gos'a, nie to co kiedyś orb'a ma dobrego, evade jest oki

@Bolus™ XDD ssie?, bez skryptów może tak

Last hity dobre ? No chyba cie pojebało wali AA kiedy minion ma 20 hp a przez ten czas umrze ten minion i nie będziemy mieli lasthita :)

Skrypty dobre ? No chyba nie

Xerath - Wali Q za siebie i E wali w miniony podczas combo

Katarina - Anuluje swojego ulta c**j wie czemu

Syndra - Czasem się buguje i nie używa skilli

Cassiopeia - Nie trafia z Q a jak nie trafi to może się bugnąć i nie będzie używać skilli

Ryze - Wali Q w miniony podczas combo

I mogę tak wymieniać. A skrypty to używałem te najlepsze :)

Większość skryptów nie używa ultimate.

Lepszy jest BoL/ L# cracked i EloBuddy który dopiero co wyszedł i ma 1 skrypt do Kalisty który jest lepszy od tego z Bola/L# i jest 1000000000x lepszy od gosa a mimo że dopiero co wyszedł xDDD.

Opublikowano

Last hity dobre ? No chyba cie pojebało wali AA kiedy minion ma 20 hp a przez ten czas umrze ten minion i nie będziemy mieli lasthita :)

Skrypty dobre ? No chyba nie

Xerath - Wali Q za siebie i E wali w miniony podczas combo

Katarina - Anuluje swojego ulta c**j wie czemu

Syndra - Czasem się buguje i nie używa skilli

Cassiopeia - Nie trafia z Q a jak nie trafi to może się bugnąć i nie będzie używać skilli

Ryze - Wali Q w miniony podczas combo

I mogę tak wymieniać. A skrypty to używałem te najlepsze :)

Większość skryptów nie używa ultimate.

Lepszy jest BoL/ L# cracked i EloBuddy który dopiero co wyszedł i ma 1 skrypt do Kalisty który jest lepszy od tego z Bola/L# i jest 1000000000x lepszy od gosa a mimo że dopiero co wyszedł xDDD.

Widac uzywałes skryptów najgorszych bo jak ma ryze robic np combo jak wchodzisz nim w fale minionów?^^ reszty się nie wypowiem bo nie uzywałem

Opublikowano

Widac uzywałes skryptów najgorszych bo jak ma ryze robic np combo jak wchodzisz nim w fale minionów?%5E%5E.png reszty się nie wypowiem bo nie uzywałem

Sprawdzić kolizję i nie castować skilla, jeśli jest przeszkoda?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jedyne z czym się zgodzę to lasthity, ale może ja po prostu słabo używam tego lub coś. Co do reszty to tak działa tylko na configu. Na skryptach GoS działa w miare spoko.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Mateusz# troche zbedny posty

Jeżeli mówisz, że Ci nie trafia Q to nie wiem jakich ty skryptów używać, Syndrą nie wali combo ahhahaha, Ryze kosi na 4 lvl first blood ez, a do reszty to nie wiem, LastHity ma niezłe, Evade nawet nawet, chociaż czasami sie na tym wypierdolilem ;/

Opublikowano

Osobiście uzywam tego programu bardzo długo i moge kilka rzeczy o nim powiedzieć :D

>Szybkie Update

>Wiele skryptów działa tak jak nalezy ale reszta ssie (Bo jakies newbie je robią xDD)

>0 Banów Nikt nigdy jeszcze nie dostał bana za ten program

>Lasthity fajne lecz czasami jak są 2 miniony do zabicia to nie zabije ani jednego ;c

>Evaade wbudowany jest słaby ale ten ze skryptu Z*******y

>Nie jest popularny ponieważ troche mu brakuję do takiego L# ale program zmierza w dobrą strone :)

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...