Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam anime przypominającego Nisekoi i oregairu

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam anime podobnego do Nisekoi, Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru., Gekkan Shoujo Nozaki-kun

Ogólnie takie luźnie serie, lekki romans, komedia. Byleby bez ecchi.

Nisekoia oglądam już trzeci raz, więc szukam czegoś "nowego" i czegoś, czego jeszcze nie oglądałem

http://myanimelist.net/animelist/ZeciarzEmil1

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ookami to Koushinryou I Ookami to Koushinryou Il :D

Na Angielski to chyba Spice and wolf :D

Polecam :)

Wiekszosc tak naprawde widziales, wiec tylko to mi do glowy przychodzi, no i serie monogatari dokoncz :D

Edited_1.png

Opublikowano

Valkure Romanze - seria łatwa w odbiorze, romans jakiś tam fanserwis. Kreska oraz animacja przyjemna dla oka. A jak nie to:

kamisama Hajimemashita

Ryuugajou Nanana no Maizoukin (chyba)

W sumie, to sam szukam czegoś podobnego :P

gfgdf

Opublikowano

Valkure Romanze - seria łatwa w odbiorze, romans jakiś tam fanserwis. Kreska oraz animacja przyjemna dla oka. A jak nie to:

kamisama Hajimemashita

Ryuugajou Nanana no Maizoukin (chyba)

W sumie, to sam szukam czegoś podobnego :P

Kamisame mam na on-hold, jeden odc do końca. Valkure zobaczę, ale szukam dalej.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Polecam sakamichi no apollon

Mówiłem, że chcę coś, czego nie oglądałem...

Opublikowano

No to polecam welcome to the nhk. To anime ma np. czarną komedie, do bodajze polowy komedii jest calkiem sporo. Romans też jest, nie pasuje tylko pod jeden wymóg, to anime nie jest lekkie jesli dobrze rozumiem to słowo, welcome to the nhk to ambitne anime.

Ogolnie w twoim plan to watch zobaczylem, ze masz Steins;Gate - to nie jest romans (choć jest pewien wątek romansu) ale ogólnie jest to świetne anime pod wzgledem fabularnym, świetny thriller, sci-fi, wiec polecam.

Z romansow polecam jeszcze kinówke 40 minutową Kotonoha no Niwa. Fajne anime, kreska 10/10, mi sie jeszcze spodobalo fabularnie.

@Edit

z luźnych serii polecam jeszcze aki sora. Nie jest to nic ambitnego, skomplikowanego, ot 3 odcinkowa ova z kazirodztwem czy nawet homoseksualizmem w tle (jest jedna lesbijka) ale mnie osobiście nawet wciagnelo, fabula mnie zainteresowala, niestety anime nie konczy sie zamykajac wszystkie wątki, ale z tego co wiem jest manga z polskim tlumaczeniem, moze kiedys sie skusze, ale niestety znam spoilery, bo przeczytalem sobie ostatni chapter :(

6108514433687761429644.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...