Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Problem z dodaniem znajomych

Dzeki Czan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio kupiłem gre dokładnie cs go na steam.I chce dodać na steam znajomych ,ale nie mogę wyskakuje mi takie coś "Twoje konto nie spełnia wymagań koniecznych do korzystania z tej funkcji".Co zrobić??Grę na steam kupywałem i wgl mogę grać w nią ,ale dodawać znajomych nie mogę??Może wie ktoś czemu ja to w tym zielony jestem i nie mam jeszcze pojęcia.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Czytałem gdzies ,aby wbić 1 lvl trzeba mieć jakieś karty kolekcjonerskie czy jakoś tak.Mam 2 karty o nazwie "Balkan, IDF"wie ktoś jak je aktywować ,aby zamienić na exp??

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Czytałem gdzies ,aby wbić 1 lvl trzeba mieć jakieś karty kolekcjonerskie czy jakoś tak.Mam 2 karty o nazwie "Balkan, IDF"wie ktoś jak je aktywować ,aby zamienić na exp??

Musisz zebrać 5 kart z csgo. Klikając na swój poziom, możesz zobaczyć ile ci jeszcze brakuje do danej odznaki. Każde wytworzenie odznaki daje ci 100xp oraz jakieś pierdoły np. (tapety, emotki)

­

Opublikowano

A w jaki sposób mogę je zebrać na zwykłym Polskim publicznym serwerze czy muszę brać graj/znajdz gre i np deatmach czy tam co?Aktualnie mam 2 nie wiem skąd i więcej nie chce mi coś lecieć  ,ale to wszystkie 5 kart to sam zdobęde bez kupywania?Pytam się bo nie dawno steam założyłem wraz z kupnem i nie mogę na rynku kupować ,bo 30 dni nie jestem na steam.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Po pierwsze to nic Ci nie da kolego, by zdobyć 1 lvl musisz wydać 5$ w SKLEPIE STEAM i koniec. Po drugie dodawanie znajomych nie ma nic do tego poziomu, by dodawać znajomych musisz wydać 5$ w ów sklepie i koniec - nie ma innego rozwiązania.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...