Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SnayenMT2 [Easy/4Fun]

Fusiasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla każdego coś dobrego rozjebało mnie to i tekst przy broni sura/szaman hahaha ymmmm ymmm ymmm aammm ammm ammm xDDDD Faaaceta pro kozak hahaha to komedia normalnie :D "Księgi do czytania Skiiiiiiili" xDDD za to że się uśmiałem polecam xD (Polecam oglądać filmik) hahaha

@Edit

Dedyka?! Bez wiedzy dlaczego broń zakłada się na surę/szamana POWODZENIA CHŁOPAKI xD

sygnaform_spqphaw.png

Opublikowano

W pierwszej sekundzie prezentacji odrzucił mnie w niej burdel ale mniejsza o to, administracja MPC takie "prezentacje" niby serwerów powinna wrzucać do kosza, co ma znaczyć serwer testowy w którym nic a nic nie zostało zmienione to są jakieś jaja.

Fakt faktem serwery hamachi powinny być na chwile i dla zabawy i nie jest im pisane stać miesiącami ale ludzie bez przesady robić coś z "nudy" do tego nie dać nic od siebie.

PS: Dla gryzoni co zaraz się czepią za wyrażenie zdania to jest internet do tego forum publiczne i nikt nie zabroni wyrazić swojej opinii ale znając życie tak będzie :)

99mpo2.jpg

Opublikowano

Dla każdego coś dobrego rozjebało mnie to i tekst przy broni sura/szaman hahaha ymmmm ymmm ymmm aammm ammm ammm xDDDD Faaaceta pro kozak hahaha to komedia normalnie :D "Księgi do czytania Skiiiiiiili" xDDD za to że się uśmiałem polecam xD (Polecam oglądać filmik) hahaha

@Edit

Dedyka?! Bez wiedzy dlaczego broń zakłada się na surę/szamana POWODZENIA CHŁOPAKI xD

Mogą być różne przyczyny tego iż broń jest Sura/Szaman :) Jak widzę sam masz średnią wiedzę na ten temat ;)

Bez wiedzy?? :O Ehhh... :) Starasz się być mądrzejszy niż ustawa przewiduje ale taki nie jesteś, wybacz

8RFdxue.png

Opublikowano

"Dziś chciałbym przedstawić wam nową " Perełkę" w świecie serverów Hamaczi"

Popraw te twoje "Hamaczi" bo bije po oczach xD

@Edit

Ile postoi serwer ? Mam nadzieję że jak najdłużej bo inaczej rozpocznie się tutaj tzw zakłady bukmacherskie jak długo będzie.

Mam pytanie jak z klasami, zbalansowane ?

Opublikowano

"Dziś chciałbym przedstawić wam nową " Perełkę" w świecie serverów Hamaczi"

Popraw te twoje "Hamaczi" bo bije po oczach xD

@Edit

Ile postoi serwer ? Mam nadzieję że jak najdłużej bo inaczej rozpocznie się tutaj tzw zakłady bukmacherskie jak długo będzie.

Mam pytanie jak z klasami, zbalansowane ?

Cześć.

Nie będę owijał w bawełnę.. klas jeszcze nie sprawdzałem.. zajmuje się teraz udogodnieniami dla was tzn. ulepy itp. ;d

Serwer będzie stał spokojnie miesiące, komputer mam dzień w dzień włączony, więc to nie będzie problem ;)

8RFdxue.png

Opublikowano

Nie wiem dlaczego każdy uważa że to moje pliki jak u mnie w prezentacji na samym początku jest informacja że moja jest tylko maszyna a pliki kogoś innego.

Co do serwera to raczej już nie rok 2010 i nie ma tu nic a nic ciekawego. 

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

No wbije. A pety są czy kostiumy z bonusami?

System ulepszeń jakiś jest bronie zbroje?

Petów i kostiumów nie ma, lecz zbroje i bronie są już u npc'ka wystarczy wbić bony ;)

8RFdxue.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...