Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] PROJECT: ZED

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zamierzam kupić sobie tego skina, najlepiej dzisiaj, bo się dostaje jeszcze jakieś ikonki czy inne pierdoły do 15, tylko że mam już shockblade zeda, a splashart PROJECT: ZEDa mi się nie podoba, ale w grze uważam że jest spoko.Opłaca się go kupić?(jeżeli mam już 1 do zeda)

P.S Zastanawiam się tylko dlatego, że zed jest moim mainem ;d

Opublikowano

Szczerze: jak wolisz. Są osoby, które mają wszystkie skiny do swojego maina (czyt. ja h3h3), są też osoby, które po prostu kupują 1 do każdego. Osobiście mi się strasznie podoba Zed ingame (wszystkie skille zmienione, recall etc), jednak na splashu zrobili z niego żółwia xaxaxa kupuj. fk the system

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

To od ciebie wyłącznie zależy czy zakupisz sobie tego skina.

Osobiście zakupiłem od razu po premierze Project wszystkie skiny i nie żałuję.

Piszesz jeszcze że posiadasz już skina do tej postaci, moim zdaniem to nie jest przeszkoda tylko duży plus, ponieważ będziesz miał z czego wybierać.

Dużo graczy posiada parę skinów do jednego bohatera np. ja, wszystkie skiny do Vayne,Mastera,Nasus itd. i w niczym mi to nie przeszkadza. 

Opublikowano

Osobiście ci polecam. Sam mianuje zeda i mam do niego 3 skiny. Fck it. Skin jest naprawdę fajny w grze epicki. A co do splashu, zależy od gustu. Osobiście mi się podoba. :)

Opublikowano

Splashart jesy beznadziejny skin nawet spoko jednak raczej się nie skuszę bo dupy nie urywa wydaje mi się że jakby zrobili go na wzór yasuo lepiej by to wyglądało.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zależy od ciebie czy chcesz 2 skiny do jednej postaci. Jednak polecam ci tego Zeda w grze wygląda bardzo fajnie, a poza tym splash-arta nie widzisz jak grasz tylko skórkę.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Splash to nie wszystko. Więcej napatrzysz się na tego skina w grze, niż podczas ładowania meczu. ;) A jest o wiele lepszy od Shockblade (między innymi dzięki świetnie zmienionym animacją skilli), no, ale wiadomo - o gustach się nie dyskutuje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...