Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam dobrego haremu/ecchi

Kilower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ikkitousen, ale na przyszłość pamiętaj, że ecchi/harem i dobre anime w jednym zdaniu to oksymoron. xD

@down

Proszę mię tu nie oskarżać, bo napisałeś tam "Haremu/Ecchi", a ukośnik w takich zestawieniach pełni rolę spójnika "lub", więc może nie używaj znaków, o których stosowaniu pojęcia nie masz, ok? 

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Ichiban Ushiro no Daimaou

Shuffle

Sora no Otoshimono

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Ikkitousen, ale na przyszłość pamiętaj, że ecchi/harem i dobre anime w jednym zdaniu to oksymoron. xD

@down

Proszę mię tu nie oskarżać, bo napisałeś tam "Haremu/Ecchi", a ukośnik w takich zestawieniach pełni rolę spójnika "lub", więc może nie używaj znaków, o których stosowaniu pojęcia nie masz, ok? 

@Ariness

Piszesz od mnie ze mam nie uzywac znakow, o ktorych nie mam pojecia, a mowisz ze cie oskarzam, piszac ze anime ktore podales to nie harem ?:D

Czy jestes uposledzony, czy poprostu powolny ?

Stwierdzilem fakt, nic pozatym, na jakiej ty podstawie wywnioskowales ze cie oskarzylem ?

I chcialbym sie takze dowiedziec O CO ?

O fakcie zaznaczonym na niebieskie nie mam zamiaru sie nawet wypowiadac, piszac cos takiego musiales sobie zdawac sprawe z tego o co mi chodzilo.

Edited_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...