Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][EUNE] [LOL] PLATYNA 3! 21 Drogich skinow! 88 postaci

konrad20018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziendobry :) posiadam konto w grze League of Legends konto ma:

-Platyne 3 (niedawno przenosiłem konto z westa na east dlatego konto ma unrankeda na 1 gre :))

-88 Postaci,

-MASE DROGICH SKINOW :) W Tym 1 zeton na zwrot skina / postacii :)

konto ma 519 rp w tej chwili, mozna zwrocic skina / postac i zmienic sobie nick :).

SKINY: 

Marquis Vladimir   Judgment Kayle   Unchained Alistar   Sweeper Alistar   Riot Girl Tristana   Almost-Prom King Amumu   Traditional Karma   Boom Boom Blitzcrank   Apocalyptic Brand   Dragon Fist Lee Sin   Galactic Nasus   Explorer Ezreal   Ace of Spades Ezreal   Battle Bunny Riven   Soul Reaver Draven   Darkrider Sejuani   Creator Viktor   Full Machine Viktor   Mecha Kha'Zix   Shockblade Zed   Sandstorm Ekko  

Osoby zainteresowane prosze napisac tu / pw :)

Wymagana cena : Do negocjacji :) smialo piszcie swoje ceny nie oczekuje ogromnych kwot :) jesli moglbym wybrac pomiędzy wysoką ceną a połową ceny z 100% bezpieczenstwa transakcji wziął bym połowe. Jestem czlowiekiem który ceni sobie bezpieczenstwo i chcialbym sprzedac te konto poniewaz nie gram juz w lola. Jesli ktos chce mozemy bezproblemu zamienic konto na skiny CSGO.

PS.Moge podesłac screeny :)

Opublikowano

#NaPrawde nie chce duzych cen za to konto starczyło by mi 40 zł :). Albo jakies skiny w csie w okolicy tego. Jesli dla kogos 40 zł wydaje sie za duzo niech pisze.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...