Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] L# Client

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do osób używających LeagueSharp'a. A mianowicie jak wam się to włącza. Bo ja jak przed samą grą muszę włączyć L­SVIP.exe poczekać z 2 min na włączenie się samego clientu L# wtedy wywala mi Błąd skryptu na którym nic nie mogę kliknąć (brak odpowiedzi) więc muszę wyłączyć całego L#, włączyć znowu. Zazwyczaj za 2 razem nigdy się włącza (brak odpowiedzi)

robię tak z 3-10 razy. I dopiero wtedy się włącza normalnie. Całe to włączanie mnie tak niesamowicie w*****a, że nie wiem co mam robić reinstall robiłem, foldery z %appdata% usuwałem, visuale mam wszystkie ;c Help

giphy.gif

Opublikowano

Na W7 działa:
Wszystko wyłączone (przeglądarka/np.spotify,itp) - gdy mam coś włączone to L# świruje totalnie
LSVIP, czekasz aż uruchomi L# - jak zobaczysz już okienko z wybieraniem "Aktualności" klikaj na Skrypty.

^ Przed tym za pewne wyskoczyło Ci okienko "Uruchom" lub "Anuluj" - uruchamiasz, wtedy gdy naciśniesz na skrypty.
Mi zawsze działa za drugim razem. Kiedyś w 2014 pomogła zmiana języka, w tym przypadku co posiadasz Ty, ale nie pamiętam komu.

giphy.gif

Opublikowano

Na W7 działa:

Wszystko wyłączone (przeglądarka/np.spotify,itp) - gdy mam coś włączone to L# świruje totalnie

LSVIP, czekasz aż uruchomi L# - jak zobaczysz już okienko z wybieraniem "Aktualności" klikaj na Skrypty.

^ Przed tym za pewne wyskoczyło Ci okienko "Uruchom" lub "Anuluj" - uruchamiasz, wtedy gdy naciśniesz na skrypty.

Mi zawsze działa za drugim razem. Kiedyś w 2014 pomogła zmiana języka, w tym przypadku co posiadasz Ty, ale nie pamiętam komu.

Chodzi o to, że nawet te aktualności się nie wyświetlają jest biało, po chwili wyskakuje brak odpowiedzi i się wszystko jebie.

­

giphy.gif

Opublikowano

Chodzi o to, że nawet te aktualności się nie wyświetlają jest biało, po chwili wyskakuje brak odpowiedzi i się wszystko jebie.

­

A jak jest włączony L# to możesz zmienić priorytet?

giphy.gif

Opublikowano

To jest normalna rzecz... i czynność, która występuje w cracked..., czego ty oczekujesz? że to będzie za*ierdalało? trochę dystansu..., nic z tym nie zrobisz, możesz mieć komputer z nasa, a będzie się odpalało tak za każdym razem+poza tym to jest tylko te 1-2 minut..., więc dużo nie stracisz

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...