Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co nagrywać?

Miszczu205

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zacząłem nagrywać. Tylko nie wiem co mam nagrywać.

Możecie dawać jakieś propozycje, co mogę nagrać aby zdobyć chociaż garstkę ludzi która by mnie oglądała ;)

Opublikowano

Jeśli tak stawiasz sprawę to najlepszą odpowiedzią jest "nic". Nagrywasz to co lubisz a nie wbrew sobie, lubisz csa i masz o nim wiedzę - nagrywasz, jeśli osoby grające w LoL'a zyskują szybko widzów, ale ty nie dość że nie masz o nim pojęcia to nie lubisz go, nie nagrywaj. Zrób tak jak mówię, oszczędzisz tylko wielu osobom zmarnowanego czasu i trzymania ich na siłę przy filmiku.

Proponuję zrobić coś oryginalnego niekoniecznie let's play, może poradniki? Recenzje? Newsy z świata polityki, muzyki, filmu itp.

Opublikowano

Nie nagrywałbym jakiejś gry na siłę, skoro wiedziałbym że nie czerpałbym z niej przyjemności.

Logiczne że grałbym w te gry które znam, lubię, miło się w nie gra. Ale nie mogę odstawiać na bok tych których nie znam. Ale zanim je nagram muszę się chociaż troszkę zapoznać z fabułą/treścią. Dzięki za radę ;)

Opublikowano

Zacząłeś nagrywać nie wiedząc co nagrywasz???

Najlepiej oszczędź miejsce na dyskach youtube dla bardziej wartościowych filmów. Jeśli chcesz by ludzie się oglądali to wstaw swoją fotkę albo film jak się masturbujesz. Wyjdzie w sumie na to samo.

Opublikowano

Nagrywanie filmików z gier i udostępnianie tego na Youtube mija się z celem. W ten sposób jest strasznie ciężko się wybić i dotrzeć do szerszej liczby widzów. Zrób lepiej coś kreatywnego czego jeszcze nie ma w sieci.

Opublikowano

Witam!

Możecie dawać jakieś propozycje, co mogę nagrać aby zdobyć chociaż garstkę ludzi która by mnie oglądała ;)

>Zacząłem nagrywać.

>Nie wiem co mam nagrywać.

Wybierz jedno.

Na arenie gier będzie ci się strasznie trudno wybić, jeśli już mówimy o wybijaniu się. Problem jest to, że będziesz już 125458445664 osobą która nagrywa tą samą grę. Po drugie. To jest Twój kanał, a nie "nasz" - innymi słowy to ty musisz wpaść na pomysł co nagrać, my jedynie możemy doradzić w sprawach technicznych. Nie uważasz, że nagrywanie czegoś z przymusu mija się z celem ?

gfgdf

Opublikowano

To, czy ludzie będą Cię oglądać, to nie kwestia gry, jaką nagrywasz. Jeżeli nie masz w miarę inteligentnego poczucia humoru i brak Ci pewności siebie, niczego nie osiągniesz i nikomu nie będzie chciało się słuchać, jak przynudzasz, zamiast samemu sobie zagrać. Sprawa wygląda inaczej, jeżeli jesteś w czymś naprawdę dobry i ludzie będą Cię oglądać, żeby się czegoś nauczyć. Jednak skoro zadajesz takie pytania, to nie sądzę, żeby tak było.

c:

Bywalec
Opublikowano

Zacznij nagrywać jak sobie wyrywasz włosy łonowe płacząc przy tym z bólu, wydaje mi się, że tego jeszcze nie było.

Graj i nagrywaj to co lubisz, popularność zazwyczaj nie zależy od tego co nagrywasz tylko jak to robisz.

Weźmy pod uwagę takiego izaka, czemu jak komentuje to ma po 50 tys. widzów, a taki morgen 5? Tutaj chodzi o charyzmę, niezależnie co będziesz nagrywał, przy gadaniu "Witam... yyy... dzisiaj yyy zagramy sobie w yy kunter strika yyy..." stałych widzów raczej nie zdobędziesz.

Opublikowano

Wiesz, ty powinieneś wiedzieć sam co nagrywać.

Zależy o czym masz kanał.

Nagrywać mozna wszystko, gry, challenge, no poprostu wszystko ;)

Jak gry to wybierz coś dla siebie. Nie wiem w jakie gry lubisz grywać.

Ja ogólnie mogę polecić do nagrywania serię GTA, cóż dużo osób nagrywa, lecz jak będzie ciekawe to będziesz mieć dużo widzów.

Zależy też jak nagrywasz. :)

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...