Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem internet orange

AsunaChan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie xD, ile masz neta? Jest u ciebie c*****a pogoda? Jak u mnie zawsze jest burza to mam 100 pinga. 

Opublikowano

Nie xD, ile masz neta? Jest u ciebie c*****a pogoda? Jak u mnie zawsze jest burza to mam 100 pinga. 

pierwszy raz mi sie dzieje cos takiego 10mb

qxw0er.jpg

Opublikowano

pierwszy raz mi sie dzieje cos takiego 10mb

Też mam 10 mb, mnie normalnie 40 pingu, może wiatr jest u Ciebie xD

Opublikowano

A może tak więcej informacji? Co nam daje to, że masz 90 pingu, a miałeś 66. Co konkretnie się dzieje, a nie tylko, że zwiększony ping. Od jakiego czasu tak masz czy tylko chwilowo.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To przez to, że Orange może mieć jakieś problemy. Przykładowo coś z anteną się stało, w każdym razie minie :) Jeśli nie może to być też wina routera.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tak tez mam neta z orange i mam wysoki ping ... nie wiadomo czy wina lezy po stronie orange czy rito

Pobierz program WTfast i po klopocie

Opublikowano

od 3 dni 4 kolegow tez ma ten sam problem o.O macie fajne pingi z taka sama predkoscia czemu ja mam taki :(

Reset routera/być może gubisz pakiety/pogoda też robi czasem swoje/możesz mieć przeciążone łącze.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Reset routera/być może gubisz pakiety/pogoda też robi czasem swoje/możesz mieć przeciążone łącze.

jestes niedojebany czy udajesz? to wina orange jest juz temat na stronie rito odpowiedzialem mu wczesniej a ty piszesz ze pogoda japierdole kogo te mpc bierze na modkow podaj

#NOBRAIN

Opublikowano

Od tygodnia mam tak samo - również topowy internet(orange), dla porównania podczas połączenia na mobilnym ping jest taki sam jak był :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...