Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co nosicie do joggerów?

Hraklo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłem sobie dwie pary joggerów na promocji i mam pytanie, co do nich nosicie? bluzy, koszule? jakoś nic mi do nich nie pasuje, nieważne czy to bluza czy koszula i jaki kolor. :v

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

kupiłem sobie dwie pary joggerów na promocji i mam pytanie, co do nich nosicie? bluzy, koszule? jakoś nic mi do nich nie pasuje, nieważne czy to bluza czy koszula i jaki kolor. :v

koszula to nie bardzo tejken

już nawet longsleve by pasował

Opublikowano

Co to za joggery?

ciemny brąz

koszula to nie bardzo tejken

już nawet longsleve by pasował

mam zwykły biały, przedłużany longsleve - zaiftuje jakoś? :v

Ebmy5Hc.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koszula do czarnych joggerów odpada? :c

Czemu niby? :O zależy jaki kolor :) ja do czarnych joggerów, noszę czerwono-czarno-białe roshe i kolorystycznie koszulkę zawsze dobieram tak żeby pasowała do butów :) 

Opublikowano

Czemu niby? :O zależy jaki kolor :) ja do czarnych joggerów, noszę czerwono-czarno-białe roshe i kolorystycznie koszulkę zawsze dobieram tak żeby pasowała do butów :)

mówię o koszuli, nie koszulce, chodzi mi o taką w kratkę, taką trochę elegancką :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja do czarnych joggerów zakładam białą koszule Ralpha Laurena z przedłużanym tyłem ogólnie do każdego koloru joggerów spoko komponuje się biała koszulka z jakąś grafiką na plecach. Do Joggerów spoko też są basebollówki -.- ​ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...