Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochód i folia

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Czy ma ktoś doświadczenie z naklejaniem foli na swój samochód? Mam zamiar mianowicie nakleić na lusterka i bak i kawałek przodu, w sensie zderzaka - stickerbomba. Nie oddam auta do serwisu bo obecnie mam inne wydatki, jednak czymś takim sam się chętnie pobawie. Czy ma ktoś jakaś dobra, łatwa metodę, która się podzieli albo wklei tutaj poradnik z jakiejś strony? Byłbym wdzięczny! Lub na pw udzieli wskazówek.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Podobno z tymi naklejkami jest jak z folią na szyby :)), czyli ta robota jest bardzo trudna, bo kleiłam taką samą folię sobie na szybę w domu :P.

Opublikowano

Ja sobie nakleiłem na deskę rozdzielczą i wlew paliwa. Najlepiej to wypiąć/wyjąć ten element, umyć go z brudu i odłuścić, potem starasz się równiutko nakleić, jak pojawią się bomble to przebijasz je szpilką i doklejasz. Proste jak drut

element który jest często używany np: klamki musisz jeszcze polakierować bezbarwną farbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...