Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CS do 100 zł?

PZIVE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez karty polecam bloody g501, dają radę, mikro też spoko. Jak grasz dobrze to nie potrzebujesz nie wiadomo jakich słuchawek, ważne żeby miały czysty dźwięk i były wygodne.

Opublikowano

Superlux HD668 a potem jakaś karta dźwiękowa za 150zł gdzieś :P

Nie wiem po jakiego grzyba wam te karty dźwiękowe. Najzwyklejsza karta która jest domyślnie w komputerze bez żadnego problemu wystarczy do CS'a. Ja gram na słuchawkach przeznaczonych do muzyki z podbiciem basu i słyszę więcej niż niejeden "gejmer". 

Model: Sony EXTRA BASS MDR-XB400

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Superlux hd681 -80zł(świetne lecz bez micro dlatego podam nizej jesli byl bys zainteresowany)

Micro:ZALMAN ZM-MIC1-20zł ( do 20zł lepszej jakosci dzwieku nie znajdziesz)

Opublikowano

up to nie lepiej jakieś pchełki po promocji typu roccat syva lub steelseries ufc które można po promo za 60 wygarnać + 40 zostanie na majka

Opublikowano

@Emas1878 roccat syva ma juz micro ;)

chyba że , chociaż można w sumie w karcie dźwiękowej wybrać które jest aktywne. Nie korzystam z pchełek więc nie wiedziałem że maja micro ale z tego co widziałem syvy wiele osób zachwalało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...