Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Większa opłata za CASH

adrian14131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie.

Dlaczego jeżeli chcę doładować cash przez telefon za pomocą daopay to zamiast pobierać mi 38,45zł to opłata w telefonie wyskakuje ponad 46 złoty?

Opublikowano

Może podatki?

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje, może tak być jeśli kod musiał być wysłuchany ponownie. Wszystkie ceny jakie są podane na stronie SKILL'a zawierają podatek. Najlepiej napisz do supportu, oni tam wiedzą co i jak.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Wgl ten system płatności jest jakiś dziwny.

Korzystałem z tej usługi, zadzwoniłem czekałem te chyba 5 minut pobrało mi pieniądze, a o kodzie nic nie wiedziałem na dodatek nie zapisałem numeru zamówienia i nie miałem tego cash  napisałem do supportu  pokazałem im SS z telefonu, że dzwoniłem i następnego dnia w końcu przesłano cash.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

System zamawiania cashu poprzez rozmowę telefoniczną jest zbugowany, już nie podają kodu trzeba robić tak jak jest w instrukcji. Mi rozłączyło 5 sekund przed końcem rozmowy, hajs zabrało to napisałem do supportu i po 24h dostałem cash.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

System zamawiania cashu poprzez rozmowę telefoniczną jest zbugowany, już nie podają kodu trzeba robić tak jak jest w instrukcji. Mi rozłączyło 5 sekund przed końcem rozmowy, hajs zabrało to napisałem do supportu i po 24h dostałem cash.

Ja miałem to samo do tego jeszcze suport po niem/ang a nie po polsku już myślałem, że nie odzyskam, ale napisałem do nich i dostałem ten cash ale chyba za późno bo nie dostalem bonusu % cash xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Darmowe gry z mini płatnościami kupionymi przez SMS zwykle doliczają opłaty (podatki) 

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...