Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer Mod na Metin2 pl

meyban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie  , jak to jest teraz z Kamer Modem  jest wykrywalny od Systemu? Czy Kamer to juz naprawil zeby go znow nie wykrywalo   bo widzialem ze pol funkcji przywrocil  po jakims czasie?

Opublikowano

NIE JEST, wszystko śmiga, ewentualne ryzyko wiąże się tylko z expbotem, fishbotem

A dokladnie co z tym expbotem i fishbotem jest?

Opublikowano

Polecam M2BOB'a, najlepszy chack na ten czas  ;) Rozwiążę wasze problemy z łowieniem, farmieniem, dropem itp. masa udoskonaleń!!! Polecam ;)

Jak wiem M2BOB jest wykrywalny bo kilku kolegow go uzywalo i dostalo bana  (automatycznego  z systemu) jakos kilka dni temu

Opublikowano

jak ja leciałem na expbocie w V3 (ani żywej duszy oprócz mnie) to zteleportował się do mnie GM i po sprawie, wykrywacz ci nie pomoże, a wręcz utwierdza GM'a w przekonaniu że masz moda ;) 

Opublikowano

sama expiłam kiedyś(jakos nie dawno) od 0 do 55 i nigdy nie zdarzyło mi się żeby ktoś coś zauważył. o ile umiesz uzywać moda z rozsądkiem, nie bijesz perfidnie na /antifly 2 minut(chodzi mi tutaj o mentala) gdzie potworki latają ci po całej mapce to nie musisz się bać. oczywiście ryzyko zawsze jakieś istnieje, nie ma i nigdy nie było 100% pewności że nie zostaniesz zbanowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...