Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najwięcej ludzi na PL?

Stelmach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dominuje tutaj Negros, Samos, Diumar, Etolin i Tortuga, jednak tego ostatniego nie polecę Ci, gdyż, jako, że to nowy serwer, ceny są wygórowane. Najtaniej zaczniesz na Diumarze, a graczy tam jest moim zdaniem w porządku. Jeśli zależy Tobie tylko na liczebności, to Negros.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Na Diumar jest dużo luda.

1/10/50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/650/700/750/800/850/900/950/1000

Opublikowano

na negrosie dzieci po 10 lat grają.Więc polecam Diumar zaludniony.Ale Etolin też tylko,ze tylko na Jinno.Tylko na tamtych serwach ciezko na eventach :D

dzieci graja wszedzie po twojej wypowiedzi wnioskuje ze tez nim jestes dasz mi hajs za strate czasu to ci i na diumarze i etolinie znajde 8latkow

Opublikowano

dzieci graja wszedzie po twojej wypowiedzi wnioskuje ze tez nim jestes dasz mi hajs za strate czasu to ci i na diumarze i etolinie znajde 8latkow

chodzi mi,ze na negrosie co chwile jakiś dzieciak.A na starszych serwerach rzadko znalezc jakiegoś dzieciaka ;) a sam mam 20 lat.Tak dla ścisłości kolego.

Opublikowano

chodzi mi,ze na negrosie co chwile jakiś dzieciak.A na starszych serwerach rzadko znalezc jakiegoś dzieciaka ;) a sam mam 20 lat.Tak dla ścisłości kolego.

twoja wypowiedz jest bezsensu zapraszam negros. Co do dzieci , sa wszedzie to nie zalezy od serwera a od gry koniec czesc

Opublikowano

Skad macie informacje o nowym serwerze na pl? jest to pewna informacja? powiedzcie cos wiecej podajcie zrodlo.

Opublikowano

Skad macie informacje o nowym serwerze na pl? jest to pewna informacja? powiedzcie cos wiecej podajcie zrodlo.

nie jest potwierdzona , to tylko ploty wsrod przepelnionych nadzieja na osiagniecie czegos na nowo powstalym serwerze , jednak poki co takiego info nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...