Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Softmod

kolekkolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

wyskakuje mi taki o to błąd: http://img216.imageshack.us/my.php?image=n...pabitowasa5.png

soft jest zainstalowany prawidłowo, bot w katalogu .../silkroad/Bot, loader i x33.dll w katalogu ..../silkroad/x33

nie mam zainstalowanego antyvirusa, zrobiłem 4 formaty, windows xp pro sp2 3 różne wersje i teraz mam najanowszy windows mx7 sp3 i nadal nie działa, Net freamwork 3.0 tez jest. Prosze o pomoc moje pomysły juz sie wyczerpały.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Też to miałem : jedyna rada

Zrobic wszystko chaotycznie, powkleiac ,prawidłowo zainstalowaneo softa tam gdzie masz zainstalowanego silka .

Ja jak sie wkurwi.....łem bo mi nie działało (ten sam error) to tak zrobiłem i jużbot 1 lvl wbił

Pozdrawiam

sygna1o.jpg

Opublikowano

system ci wykrywa "x33" w innym formacie niz ".dll" mozliwe ze to wina nakladki lub pliki dll ustawiles aby automatycznie byly ustawione pd jakis program... usun nakladke visty jesli to nakladka jesli to oryginalny windows vista to zmien na xp

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

mam xp zrobiłem format nawet sterownikow nie instalowałem tylko odpaliłem loader i takie cos mi wyskakuje, miałem juz xp home, pro sp2, teraz mam mx7 sp3 i nadal to samo teraz sciagam viste ultimate i zobacze czy załapie;/ sam nie wiem juz co mam robic ;(

Weteran
Opublikowano

Gdyby to nie było na czystym systemie to bym powiedział, że antywirus go blokuje... Spróbuj dodać te pliki do wyjątków zapory systemowej..

...

• Dodaj nową pozycję...