Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W Co Inwestowac :D

dog753c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Zapodałem wam screeny i powiedzcie mi w co dalej inwestowac :D mam zamiar kupic peta ale nie wiem czy to jest dobry pomysl ;D mam jeszcze na 2 hangarze golca :D wiec napiszcie mi w co inwestowac zeby jak najszybciej nazbierac urki i kredek ! :D

W reszczie dronow mam lf2 :D łacznie z 2 irkami mam 7 dronow :P genkow do speeda nie dawalem bo 3 najlepsze a reszta za kredki :D

Chcialbym dodac,ze teraz z podkretka laserow złotkiem i rakiet sepromem,krece dk z 3 minuty z wyrzutnia xD tak,wiem,ze wyrzutnia nie jest oplacalna na kryski :D trace około 20k osłony na Dk ;p

post-609545-0-64326100-1442168733_thumb.png

post-609545-0-52632800-1442168812_thumb.png

Opublikowano

daj sobie spokój, jestes flaxem (i mięsem armatnim) i nim pozostaniesz. Gdzie lf4? gdzie apis i zeus? cała twoja gra ma opierać się na biciu alienoow?

Opublikowano

daj sobie spokój, jestes flaxem (i mięsem armatnim) i nim pozostaniesz. Gdzie lf4? gdzie apis i zeus? cała twoja gra ma opierać się na biciu alienoow?

Stary, o co Ci chodzi? Gracz [podejrzewam, że początkujący] pyta się grzecznie a Ty na niego naskakujesz jak by był najgorszy na świecie... Jak już masz zamiar odpowiadać to odpowiadaj z sensem a nie robisz flamewara i nabijasz posty.

A co do topicu, wskakuj w leona i bij wszystko na x-3 + wysyłaj urki i robisz tak do osiągnięcia 8 irysów, 31lf3 i 15/20 bo2. Lepiej jest jednak kupić od razu PETa i lecieć mu nabijać lvl. Potem wiadomo - 24/7 palladium i zety [początkowo uri z zety polecam wydawać na pp aby mieć chociaż 24pp], potem możesz na klucze i czekać na event na lf4 lub apisa. Tak robisz do 10 havocków, gdy będziesz mieć ~~15lf4 możesz robić kappy [oczywiście w międzyczasie ulepszasz irysy + lf4 jakie zdobędziesz] i do 10 herculesów, z tego powinno Ci wypaść 2-5 lf4, potem znów zety i do fulla lf4 a cała urka leci na upgrade

Opublikowano

Stary, o co Ci chodzi? Gracz [podejrzewam, że początkujący] pyta się grzecznie a Ty na niego naskakujesz jak by był najgorszy na świecie... Jak już masz zamiar odpowiadać to odpowiadaj z sensem a nie robisz flamewara i nabijasz posty.

Może to był tak zwany "motywacyjny opierdol" :D

1.jpg

Opublikowano

przede wszystkim lepsze lasery do dronów, gorsze na statek. lepiej dokup napędy za uri i lataj golcem/ leonem(pierwsza gala), a reszta tak jak wyżej ktoś pisał, nie napisałeś jeszcze czy bocisz i czy masz taki zamiar. bo jeśli nie to daruj sobie peta (pomoże tylko na pallce, a pewnie nie kupisz premki więc będzie nieopłacalne go co chwila naprawiać). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...