Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki z mikrofonem do 130zł

rafikozakk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

To są moje propozycje:

1. Słuchawki Gaming Natec Genesis 7.1 HX66
  2. Słuchawki TRACER Raptor
  3. Słuchawki I-BOX X7
  4. Słuchawki NATEC Genesis H12
  5. Słuchawki NATEC H44

Propozycje proszę pisać :)

Chcę słuchawki aby miały dobry mikrofon do streamowania i aby były wygodne i fajnie by było jak by miały 7.1 ale wiem że to bardzo niska półka cenowa te 130zł

dca3dc723cc51.png

Opublikowano

Sluchawki z mikrofonem do streamowania, wygodne i "7.1" w dodatku za 130zl? Nie ma opcji a kazde z tych sluchawek to s**t, jak dolozysz jedno zero (1300) to moze cos sie znajdzie. Jedyne co Ci na ten moment polece to superlux hd 681 + zalman zm mic 1

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie moge Ci polecic zadnych z tych, mimo tego ze jedna kupa od drugiej moze byc lepsza to i tak bedzie zla, rozumiesz. Mozliwe ze te pierwsze, ale nie dam nic uciac

Opublikowano

Mikrofon jest lepszy po prostu, mniej szumi i bardziej wyrazny, sluchawki to juz duzo by gadac, troche tak jak porownac sluchawki z mikrofonem za 20zl z tesco do sluchawek audiofilskich. 

Opublikowano

Ja ci powiem tak nie słuchaj ich ;) Dobre słuchawki kupisz już od 400 wzwyż, a z tych twoich to Genesis 7.1

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...