Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Jak nabić szybko repa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znajdź jakiś usefull program czy coś i dawaj sobie repy z multi-acc albo poproś kolegów żeby zrobili konto i ci dali repa

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Nie zawracaj sobie głowy robienia multi kont bo i tak bana dostaniesz  nawet ja zrobisz je z innego ip.

Najlepszym sposobem są poradniki programów użytecznych typu: Jak wyciągnąć więcej fps w lolu itp.

Opublikowano

Nie zawracaj sobie głowy robienia multi kont bo i tak bana dostaniesz  nawet ja zrobisz je z innego ip.

Najlepszym sposobem są poradniki programów użytecznych typu: Jak wyciągnąć więcej fps w lolu itp.

Nie prawda .. Miałem 6 kont a z 7 korzystam do dziś :) (multikonta)

Opublikowano

Tam trzeba zakładać multikonta z głową, pisać i zachowywać się jak normalny gość na forum i patrzeć przy jakich postach daje się tego repa. Przez miesiąc mam tam kilka kont założonych na jednym kompie jedynie przy rejestracji każdego z nich zmieniałem ip jakimś programem i do tej pory czysto. Zauważyłem, że tam nawet ludzie kopiowali moje posty i dodawali po kilka takich samych zaraz pode mną xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...