Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupilem iPhone 4, niestety był on kradziony wiec próbowałem co moge i zresetowalem go ale teraz na ciagle mi sie acvtivate iphone i ze mam wpisac adres email i haslo lecz nie znam tych informacji, da sie cos zrobic czy telefon moge juz wyrzucic?

mca.png
Opublikowano

Jak był kradziony to go oddaj ::D

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Witam, kupilem iPhone 4, niestety był on kradziony wiec próbowałem co moge i zresetowalem go ale teraz na ciagle mi sie acvtivate iphone i ze mam wpisac adres email i haslo lecz nie znam tych informacji, da sie cos zrobic czy telefon moge juz wyrzucic?

Są 'magicy' którzy odblokowują, ale zapłacisz tyle co telefon warty.

Opublikowano

Jest mozliwosc, ze ci to zrobia ale zaplacisz tyle, ze kupisz drugiego iphone w idealnym stanie zapewne. ALE skoro masz juz tego iphone, moze znajdziesz jakiegos nie do konca sprawnego (np niedzialajacy wcale ekran) wtedy wymienisz sam albo dobry serwis z 50zl policzy i masz taniej, takiego iphone tez mozesz sprzedac po prostu, jak kupiles takiego to go oddaj.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...