Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam psychologicznych animców

Nevastia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję ciekawych anime w klimacie Jogoku Shoujo, Another, Deadman Wonderland.

Ciekawa fabuła, zagadki, rozbryzg krwi, fajne zakończenie - te sprawy. 

Opublikowano

Shinsekai Yori, Higurashi no Naku Koro Nii

Drugie obejrzałam. Pierwsze wydaje mi się mega słabe - jak wychodziło nawet nie chciało mi się spojrzeć. Warto obejrzeć?

Przy okazji - jest coś podobnego do "BTOOOM!"? 

Opublikowano

Drugie obejrzałam. Pierwsze wydaje mi się mega słabe - jak wychodziło nawet nie chciało mi się spojrzeć. Warto obejrzeć?

Warto. I to nawet bardzo. Jedno z nielicznych animu, które dobrze i w całości zekranizowało powieść. Jest skomplikowane, dojrzałe, brutalne i dające do myślenie. Więcej nie powiem, bo opisy w necia, a wszystko innego mogłoby zepsuć zaskoczenie itp.

Oczywiście ma też wady (np. strasznie długo się rozkręca), ale warto, bo ich jest niewiele w porównaniu z tym całym morzem bezkresnego gówna, które wychodzi ostatnimi czasy.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Przy okazji - jest coś podobnego do "BTOOOM!"? 

Warto, według mnie must watch. Jedno z najlepszych anime jakie widziałem, a mówię Ci, widziałem ich naprawdę dużo(ponad 600, na malu tylko ~250). Genialna fabuła, końcówka rozpierdala mózg, postacie super, tylko stosunki między postaciami(że tak to ujmę)były "dziwne" - ale nie psuję to nic, wręcz przeciwnie. Muzyka mega, ending genialny:

W tym anime wszystko stoi na najwyższym poziomie, totalny majstersztyk. Polecam. ;)

Opublikowano

Warto. I to nawet bardzo. Jedno z nielicznych animu, które dobrze i w całości zekranizowało powieść. Jest skomplikowane, dojrzałe, brutalne i dające do myślenie. Więcej nie powiem, bo opisy w necia, a wszystko innego mogłoby zepsuć zaskoczenie itp.

Oczywiście ma też wady (np. strasznie długo się rozkręca), ale warto, bo ich jest niewiele w porównaniu z tym całym morzem bezkresnego gówna, które wychodzi ostatnimi czasy.

Warto, według mnie must watch. Jedno z najlepszych anime jakie widziałem, a mówię Ci, widziałem ich naprawdę dużo(ponad 600, na malu tylko ~250). Genialna fabuła, końcówka rozpierdala mózg, postacie super, tylko stosunki między postaciami(że tak to ujmę)były "dziwne" - ale nie psuję to nic, wręcz przeciwnie. Muzyka mega, ending genialny:

W tym anime wszystko stoi na najwyższym poziomie, totalny majstersztyk. Polecam. ;)

W takim razie obejrzę. Choć mimo wszystko podchodzę sceptycznie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...