Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na wyrwanie bana

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie jak bede gral na Cheatach niewykrywalnych  tylko na gps bez aimow itp. bede sie kryl w huy huy to jest mała szansa ze wyrwe bana ?

Opublikowano

Sory za błąd :D chodziło mi o to że kiedyś grałem ponad 2miesiace na nie pamietam na jakim cheacie (on byl wykrywalny jakis z2013 roku) i wyrwalem po dlugim czasie nabilem 500+ godzin 

jest szansa no wiadomo ale jak sie ktos kryje i mądrze gra to mała szansa ?

Opublikowano

Sory za błąd :D chodziło mi o to że kiedyś grałem ponad 2miesiace na nie pamietam na jakim cheacie (on byl wykrywalny jakis z2013 roku) i wyrwalem po dlugim czasie nabilem 500+ godzin 

jest szansa no wiadomo ale jak sie ktos kryje i mądrze gra to mała szansa ?

Kumpel dostał wczoraj bana a grał 2 tygodnie na unity, wpadł na aimbocie na OW.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Jak się kryjesz nie dostaniesz bana. Jak to mówią póki się nie wywrócisz to się nie nauczysz. Sam mam cheaty i wiem, że nie od razu będziesz się dobrze krył. Szansa zawsze jest.

Opublikowano

Inspektor izak i tak cię dopadnie. Wszyscy cheaterzy to cioty którzy nie potrafią grać albo są takimi debilami że psują innym gre.

~`Halo, halo !
Wypowiadamy się na temat ~`
@Sztoss

Opublikowano

Inspektor izak i tak cię dopadnie. Wszyscy cheaterzy to cioty którzy nie potrafią grać albo są takimi debilami że psują innym gre.

XDDDD!1

a co do cheatów, jeśli jest niewykrywalny to jedynie dla VAC, jeżeli dostaniesz kilka reportów i na overwatchu będzie widać, że czitujesz to dostaniesz perma tak czy siak :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

XDDDD!1

a co do cheatów, jeśli jest niewykrywalny to jedynie dla VAC, jeżeli dostaniesz kilka reportów i na overwatchu będzie widać, że czitujesz to dostaniesz perma tak czy siak :P

na overwatchu idzie w bardzo prosty sposób sprawdzić czy ktoś ma te haxy czy nie ^^ nie da sie kryć. grając tydzień na jakimkolwiek haxie tak czy siak będziesz miał kilka przypałowych akcji

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...