Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Parę pytań

Toxic992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam parę pytań odnośnie zakupu nowej FIFY:

1) Jak to jest z tym preorderem- jeżeli teraz zamówię sobie grę, np w Empiku- to dostanę grę już teraz czy dopiero po premierze?
2) Jeżeli zakupiłbym wersję elektroniczną, np na G2A, to w dniu premiery dostanę dopiero klucz?
3) Czy jeżeli pójdę do jakiegokolwiek sklepu stacjonarnego, np do jakiegoś supermarketu na dwa- trzy dni przed premierą gry i ją kupię, to dostanę wtedy te gratisowe paczki?
4) Co to jest ten WebApp? Można tam kupować paczki/ karty do swojego klubu? Jeżeli tak, to za co, w końcu jeszcze nie ma coinsów:P

Wiem, że pytania może są głupie, ale nie potrafię znaleźć na nie odpowiedzi. FIFĘ kupię na pewno, ale chcę skorzystać np. z dodatkowych kart. Dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

na pierwsze 2 nie znam odpowidzi ale na 3 to fifa 16 w pudelku będzie dopiero w premiere albo później a webb app to jest taki ultimate team tylko nie można grać tam meczy i lączysz sie z kontem origin

Opublikowano

1. Jeśli zamówisz teraz wersję pudełkową to ją dostaniesz, tylko będziesz mógł tylko i wyłącznie dodać ją na origina, chyba dzień przed premierą ją pobrać i w dzień premiery grać.

2. Klucz dostajesz natychmiastowo.

3. Raczej tak. Pre-order to pre-order.

4. WebApp służy do m.in: otwierania paczek, tworzenia składów bądź zarządzania nimi, handlowania. WebApp do fify 16 ma być włączony 16 września. Wtedy masz tak zwane "daily gifts" czyli codziennie dostajesz prezent za logowanie się na webappa. Mogą to być paczki, bądź monety. Webapp jest bardzo przydatny.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...