Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTC Desire 820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc wszystkim, z gory dziekuje za kazdą odpowiedź

zastanawiam się nad kupnem telefonu htc desire 820 - czy warto? może jest jakiś lepszy telefon w tym budżecie? czy wyświetlacz faktycznie nie jest za duzy?

pozdrawiam

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Jestem posiadaczem tego telefonu od niespełna tygodnia i póki co sprawuje się rewelacyjnie. Jedyną, lecz istotną wadą jest słaba bateria - przy zwykłym użytkowaniu pociągnie nieco ponad dobę, jednak przy graniu w gry wymaga ładowania nawet dwa razy dziennie.

Opublikowano

@KurczakSwaj5

Dziękuję.

Czekam na więcej opinii :)

Łap plusa.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

To zależy jeszcze za jaką cenę możesz go kupić. Jak za ~1000zł to możesz brać. Oczywiście jeżeli nie przeszkadza ci jego wielkość i to, że wersja biała strasznie się rysuje i palcuje.

Sam mocno zastanawiałem się nad nim, ale dołożyłem trochę i kupiłem sobie OnePlus One.

Opublikowano

Zaletą na pewno spory wyświetlacz, choć to zależy od gustu :) Jest bardzo dużo dobrych opinii i osobiście telefon wywarł na mnie dobre wrażenie więc polecam !:)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Telefon ten posiadam od czerwca tego roku i jak najbardziej polecam nic się nie muli, działa płynnie bez żadnych problemów. Wyświetlacz wydaję się być duży, mimo to jest wygodny w obsłudze i łatwo się przyzwyczaić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...