Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile to wyjdzie ?

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ile wyjdzie jeśli by składać samemu kompa z takich części  -> http://scr.hu/610j/lecrm

Screen z ogłoszenia jednak chciałbym sprawdzić jak wyjdzie taniej ;D Jeśli ktoś umie i ma chęci może skompletować takie coś na morele, ja niestety nie ogarniam na tyle tej strony.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

na aukcji po 1,4k jest 

;-)

Opublikowano

@554461402688252517908.png Panty  to jeśli się znasz może coś mi złożysz na morele czy coś? Ja generalnie nie znam się na tym więc niczego sam nie złożę :\

;-)

Opublikowano

@Manna;3

Rozumiem, że ma być do gier? A coś ze starego komputera posiadasz? (Najlepiej podaj model jeśli masz)

Opublikowano

@Jason Statham tak do gier, aktualnie mam laptopa więc niestety nie a też budżet nie mam zbyt wysoki jednak coś chcę kupić bym mógł w coś chociaż na średnich ustawieniach pograć bo obecnie to csgo mi nie pójdzie, nic praktycznie, w minecrafcie mam na najniższych ustawieniach po 30 fps i lagi :v

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...