Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farm And Attack na Vesteris.pl

Kubanczyk023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym przedstawic Wam cheata Farm And Attack stworzonego przeze mnie, który sam luruje mobki oraz bije je z bojca. Bardzo przydatny na Server Vesteris. Przy zakupieniu automatycznego zbieracza w jedną noc da się natrzaskać 2500 - 3000 zmianek.

SKAN

https://www.virustotal.com/pl/file/f36cb524474e361a6481850f466ac02bbca52ae840c0240a369ec5ca27373843/analysis/1442095514/

SS:

post-299676-0-08964200-1442096178_thumb.png

Downloand

FaA.rar

UWAGA !

Aby Cheat Działał poprawnie należy uruchomić jako administrator

Gość TheMichal160316
Opublikowano

czit do metina w exe ? "Aby cheat Działał poprawnie należy uruchomić jako administrator" Trochę podejrzane . Ja nie będę tego nawet włączał . Poczekam aż jakaś osoba sprawdzi i powie czy to wirus czy co .

Opublikowano

czit do metina w exe ? "Aby cheat Działał poprawnie należy uruchomić jako administrator" Trochę podejrzane . Ja nie będę tego nawet włączał . Poczekam aż jakaś osoba sprawdzi i powie czy to wirus czy co .

Jeśli masz wątpliwości to dodałem skana. Skrypt jest w exe bo pisalem go w jezyku AutoIt.

Opublikowano

Dodaj generator, czas do godziny 18.

Nie ma sensu, czit jest już zablokowany. Wystarczy spatchować clienta. W nocy odbędzie się przerwa, która wymusi spatchowanie clienta gry Vesteri więc czit nie będzie miał opcji już działać.  :yay:

Opublikowano

nic specjalnego. kiedyś jak jeszcze interesowałam się informatyką to potrafiłam zrobić coś takiego z palcem w.... xD 
no ale łap + i życzę powodzenia w dalszych próbach obalenia Endymiona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...