Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uporać się z lagami?

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego jest ze jak gralem to normalnie mi gra chodzila a potem bo kilku dniach nagle lagi ;/ co mam zrobic zeby nie bylo tych lagow i mozna bylo normalnie grac ?

Opublikowano

Były już takie tematy. RITO się zepsuło i są lagi serwerowe. Raz na kilka przegranych przez lagi meczy masz "loss prevented" bo nie zawsze system uznaje, że przegrałeś przez RITO.

Opublikowano

Przepraszam na wstępie, ale... .JESUS K***A MAĆ LUDZIE OPISZCIE K***A PROBLEM KONKRETNIE DOKŁADNIE... ILE JUŻ TYCH TEMATÓW POWSTAŁO I BĘDZIE POWSTAWAŁO O DUPIE MARYNIE... TO JAK PYTANIE, DLACZEGO ROSJANIE SĄ W ROSJI, A NIE W EGIPCIE? WTF TAKI SENS TO MA.

Więc kolego opisz wszystko dokładnie..., bo już wytrzymać nie mogę z tymi bezsensownymi tematami.. jak chcesz żebym ci pomógł lub ktoś inny.. opisz szczegółowo...., kiedy w jakich momentach dlaczego.., na wstępie upewnij się o swoje łącze/...

@Reygras Ostatnio są jakieś problemy, ale ja akurat ich nie mam ;)

@Secretly Śmiechłem

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Przepraszam na wstępie, ale... .JESUS K***A MAĆ LUDZIE OPISZCIE K***A PROBLEM KONKRETNIE DOKŁADNIE... ILE JUŻ TYCH TEMATÓW POWSTAŁO I BĘDZIE POWSTAWAŁO O DUPIE MARYNIE... TO JAK PYTANIE, DLACZEGO ROSJANIE SĄ W ROSJI, A NIE W EGIPCIE? WTF TAKI SENS TO MA.

Więc kolego opisz wszystko dokładnie..., bo już wytrzymać nie mogę z tymi bezsensownymi tematami.. jak chcesz żebym ci pomógł lub ktoś inny.. opisz szczegółowo...., kiedy w jakich momentach dlaczego.., na wstępie upewnij się o swoje łącze/...

Ale nie krzycz. xD

Co do problemów - nie każdy, jedni odczuwają je mniej, drudzy bardziej, inni wcale. Jak nie masz tego problemu to idź grać rankedy, free elo, przeciwnicy zlagowani, będziesz mógł śmiało pisać "gg izi nubs". Ja na przykład bardzo dotkliwie odczuwam te problemy. Trzeba je przeczekać, nic z tym nie zrobimy.

Opublikowano

Uspokój się w końcu, bo mnie denerwujesz swoim dziecinnym zachowaniem.

Ogólnie to nie musi być przez Riot, może masz coś ze swoim routerem, gubisz pakiety, tracisz łącze w trakcie gry, Twój operator grzebie coś w systemach na kabelkach i stąd takie lagi. Ja np. wieczorami gram easy, po południu nieraz lagi, ale to głównie przez torrenty.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

­

Ale nie krzycz. xD

Co do problemów - nie każdy, jedni odczuwają je mniej, drudzy bardziej, inni wcale. Jak nie masz tego problemu to idź grać rankedy, free elo, przeciwnicy zlagowani, będziesz mógł śmiało pisać "gg izi nubs". Ja na przykład bardzo dotkliwie odczuwam te problemy. Trzeba je przeczekać, nic z tym nie zrobimy.

Zgadzam się z tym. Również odczuwam te problemy, sporo osób je odczuwa. I nie sądzę by przypadkiem w tym samym dniu nagle setkom graczy internet się popsuł, etc. I jeszcze taki dziwny przypadek, że wszystkim tylko w lolu się coś dzieje. Więc nie ma co się drzeć i bulwersować. Jak kolega Beneko nie ma problemów to niech się cieszy, ale inni mają - mniej lub bardziej odczuwalne.

Trzeba czekać, aż riot naprawi to. Póki co lepiej pograć na EUW, tam jest okej.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Chyba temat do zamknięcia. Sprawdzałem o 3:00, sprawdzałem o 13:00 - lagów serwerowych nie ma. Napisz, @sh0keN czy masz jeszcze problemy, bo jak masz to wina leży po Twojej stronie. Postaram się Ci pomóc.

­Zgadzam się z tym. Również odczuwam te problemy, sporo osób je odczuwa. I nie sądzę by przypadkiem w tym samym dniu nagle setkom graczy internet się popsuł, etc. I jeszcze taki dziwny przypadek, że wszystkim tylko w lolu się coś dzieje. Więc nie ma co się drzeć i bulwersować. Jak kolega Beneko nie ma problemów to niech się cieszy, ale inni mają - mniej lub bardziej odczuwalne.
Trzeba czekać, aż riot naprawi to. Póki co lepiej pograć na EUW, tam jest okej.

@kavoweciastko Lagi z EUW przeszły na EUNE, bo zwykle to na łeście są lagi i problemy, a na iście spokój. xD

Opublikowano

Ja mam od jakichs 3 dni nieustanne lagi, mam 50ms ale jak jest ten kolor przy kreskach ktory wyznacza ping (wtf :D) to jest na zolto i cala gra sie laguje, nie da sie po prostu grac. Kolega jeden tez tak ma. Przegralem kilka rankedow przez to i nie ma loss prevented. Rito musi cos z tym zrobic :/

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...