Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Botsolution

BigBang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik jest w wordzie, nie ma się czego obawiać! Co do tutka:

1. Twój?

2. Mogłeś napisać, że dot. tibii auto

3. lepszy tekst i screeny na forum ;p

bez gif.

Opublikowano

Wiesz co ci powiem? Debilem to ty jesteś, bo nie czytasz regulaminu. Każdy plik który dajesz na forum musi posiadać skan zrobiony graficznie. Jeśli nie ma skanu w przeciągu 24 h temat leci do kosza. Kapewu?

Opublikowano

Ładny ten poradnik, ale wg. mnie ktoś po prostu zebrał wszystkie informacje o bocie i skleił w jedną całość.

Choć "+" za to, że wszystko jest razem w jednym poradniku.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie "ktoś", tylko ja jestem autorem tego poradnika i nie tylko zebrałem w całość informacje, ale także każdą opcję bota opisałem wraz ze screenami i przykładowym zastosowaniem w grze, poradnik ten jest objętościowo kilkakrotnie obszerniejszy niż oficjalny ze strony tibiaauto.net

Scavenger, tak się akurat składa, że problemem są pliki na innych forach/stronach internetowych, nie należy nikomu wierzyć, nawet jeżeli regulamin wyklucza możliwość podpięcia wirusów.

Poradnik jest w wordzie, nie ma się czego obawiać! Co do tutka:

1. Twój?

2. Mogłeś napisać, że dot. tibii auto

3. lepszy tekst i screeny na forum ;p

Poradnik jest dokumentem pdf, jednak źródło mam u siebie na komputerze w formie dokumentu tekstowego.

1. Tak.

2. Racja, mogłem.

3. Czy nie lepiej skopiować ten poradnik na swój komputer i mieć szybki wgląd do wszystkiego w wygodnym acrobat readerze niż za każdym razem wchodzić na forum, czekać aż się doładuje ponad 1,5 MB tekstu i screenów?

Edit: wyrzucam ten tekst o debilu, dość ciężkostrawny, ktoś może poczuć się urażony.

Opublikowano

@up: To, że ma 2 posty nie znaczy, że nie może zrobić takiego dobrego poradnika... może dopiero gdy go zrobił, zarejestrował się na MPC i przedstawił swoją pracę. Nie osądzajmy po pozorach...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Byłem zarejestrowany już bardzo dawno temu, niestety potem forum miało down i było offline z sarkastycznym dopiskiem od adminów, mówiącym, by poczytać jakąś lekturę, czy książkę.

Na pierwszej stronie pisze kto jest autorem, jeżeli ktoś jeszcze tego nie zauważył, zaś na ostatniej stronie pisze, że plik ten może być ściągany tylko i wyłącznie ze strony www.mpcforum.pl, więc jeżeli autorem jest ktoś inny niż ja, to chyba by się zgłosił.

Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, dlaczego myślicie, że ilość postów świadczy o użytkowniku, jak udostępniałem ten poradnik to miałem 1 posta, czy to znaczy, że nie mogę być jego autorem?

Opublikowano

pytanie bo mam klopot z wordem nie mam go na kompie mam viste po formacie i mam takiego szajsa warda z neta ale popierwsze to demo po drugie nie wiedze za dobrze wyrazuw bo np dawno temu ***w - - - zulw i pytanie ma ktos jakis program? i wdodatku tego wszysto jest zepsute ;(

19583.gif

21996.jpg

20683.jpg

19941.jpg

TIBIA RZĄDZI

Opublikowano

Powiem prawde: jak zobaczylem ten temat nawet w niego nie wchodzilem. Ale dzisiaj patrze 13 odpowiedzi... Cos w tym poradniczku musi byc. Czytam wszystkie posty i wszyscy chwala. No to co mi pozostalo jak nie sciagnac i samemu przeczytac? Klikam w ten zalacznik. Otwiera mi sie nowa karta i pojawia sie blad, ze nie mozna sciagnac pliku. Zrobisz cos z tym?

Opublikowano

Oprócz samego załącznika umieściłem także link alternatywny do pliku na moim serwerze (zaraz pod screenem ze skanera), skorzystaj z niego, nie powinno być problemów.

Opublikowano

jescze jeden klopot robie tak jak ty i kiedy daje ok w tibia auto wyswietla mi sie taka informacja ERROR!Unable to read TA instal directory! press reinstall! o co chodzi?

oto screeny 74319320av7.jpg

a to drugi 33253760dr9.jpg

to jest tibia player by torg ulepszona wersja tibi 8.0 spolszczona, widac co jest poziom nizej czyli imiona graczy i potworuw drzewka przezroczyste widac ryby i jest to MC w jednym

19583.gif

21996.jpg

20683.jpg

19941.jpg

TIBIA RZĄDZI

• 8 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...