Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić na sam początek?

michig9051

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 33lv łuka i na innym koncie ogarnąłem, że mam krzaka zwykłego 31lv i 92 nd. Myślałem nad tym, aby dokupić za 20zł nd miał bym wtedy 172nd i kupił bym perłe peta i jakieś drobiazgi, a krzaka przerzucił na tego łuka. Tylko czy to najlepsze rozwiązanie? Może lepiej złapać normalnego peta, a za te 92nd (lub 172) kupić coś innego? Co polecacie zrobić? 

Opublikowano

Polecam za tą kasę kupic mroczusia, a resztę przeznaczyc na eq na 60+. Mroczus jest lepszy od krzaka normala na wyzszych lvlach bo ma duzo wiecej hp.

Opublikowano

Gram na Avalonie, a dlaczeego mroczuś kosztuje 50nd a krzak 100, skoro jest lepszy? Czyli podsumowując kupic mroczusia a resztę nd przeznaczyć na sell tak? Co najlepiej kupic?

Opublikowano

Dlaczego mroczek jest lepszy wytłumaczyłem w tamtym poście, za resztę nd kup to co najlepiej wychodzi cenowo, zapewne będą to jak zwykle perfumy/ancki/zwoje do ulepszania sp.

Opublikowano

lepiej pozbieraj hajs i kup jakieś sp+9, gwarantuję że da CI to więcej niż ten pet

Mylisz się. Pet da o wiele więcej niż sp +9.

Pet może Ci przytankować lur, a Ty walniesz lasta, jakiś dodatkowy AoE i po lurze. 

Na sp +9 byś nie dał rady z lurem, bo ciężko samemu bez peta lurnąć. Chyba, że masz jakiegoś dobrego arma i dobre resy ;)

Też polecam Mruczusia, gdybyś miał wątpliwości to sobie porównaj obydwa pety. Tutaj ssy :

215_2015_09_14_181704.png

847_2015_09_14_181725.png

Opublikowano

tsaa, tylko że bez sp lura na skilla nie zabijesz, a pet na lod to śmiech. Jak już to lepiej kupić puszka albo fibke 

Jakby było go stać to by kupił Puszka lub Fibiego, ale nie ma to co mu mieszasz ?

I nie napisałem, że na skilla lura. Napisałem, że walnie lasta i jakiegoś dodatkowego też AoE.

Następnym razem nie wypowiadaj się. Najpierw EQ>RESY>PET>SP ;)

Opublikowano

Eq>resy>sp>pety w takiej kolejności, a pety po 55lvlu stają się bezużyteczne bo na lod nic z nimi nie zrobisz a wbic ten lvl to max 2 dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...