Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się grać bez botów?

michig9051

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie wiem ze temat trochę śmieszny, ale nurtuje mnie pytanie, a mianowicie czy ci wszyscy gracze którzy maja lv 80-90 zrobili to bez żadnych hacksów? Czy to jest serio możliwe? Mnie szlag trafia jak mam na grochach siedzieć pół godziny, a co dopiero żeby wbić taki 80 job, czy jaki tam jest najwyższy.  :s

Opublikowano

A po co te grochy? o.O Grając normalnie do 55 na samych misjach wbijasz 35-37 jobke, a na lod to będą ci leciały jak oszalałe po 55. Nie widzę najmniejszego sensu siedzenia na groszkach, gdy w tak łatwy sposób można wbić tą 70 jobe. Co do pierwszego pytania to większość ludzi z jobką 55+ na, - 55 lvlu używała botków do wbijania tego.

Opublikowano

Ja sam mam 83 LvL bodajże, kiedyś sie siedziało na grochu, ale teraz tylko LoD. O profke sie nawet nie martwisz bo siedzisz na sp a ona i tak leci na norm, ale mniej. 80 job oczywiście od dość dawna jest.

Co do hacksów, ja zrobiłem to bez, ale na pewno ktoś pomagał sobie, zwłaszcza wtedy kiedy nie było codziennie LoD.

Opublikowano

Tylko czy jakaś dobra familia weźmie nieogarniętego gracza do siebie na lod?  

Dobra nie ,ale znajdzie sie grupka dzieciaków co założyła fam i jakimś cudem wybija spota na dole LoD :) Na start ci wystarczy a potem załatw sp światła i znajdź ogarniętą fam.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...