Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PING Help

JPDC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na EUNE mam 80 pingu od kilku dni lagi w c**j grac sie nie da a na EUW normalny ktos poradzi co zrobic zebym mial mniejszy pinG?

Opublikowano

Był już dzisiaj temat o tym.

Musisz być cierpliwy, EUNE ma problemy i nic na to się nie poradzi. Dużej liczbie osób laguje, klatkuje, etc. Trzeba czekać aż riot coś zrobi.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Był już dzisiaj temat o tym.

Musisz być cierpliwy, EUNE ma problemy i nic na to się nie poradzi. Dużej liczbie osób laguje, klatkuje, etc. Trzeba czekać aż riot coś zrobi.

Nie wiesz, to sie nie odzywaj - eune juz ma wszystko ogarnięte i nie ma lagow czy problemow, byly popoludniu a jezeli masz problemy z pingiem sprawdz lacza internetowe, programy

Opublikowano

­

Nie wiesz, to sie nie odzywaj - eune juz ma wszystko ogarnięte i nie ma lagow czy problemow, byly popoludniu a jezeli masz problemy z pingiem sprawdz lacza internetowe, programy

Ale chamstwo proszę odstawić na bok. Wiem, co mówię, bo problemy mam nie tylko ja, ale moi znajomi też, czy nawet streamerzy, którzy mają zazwyczaj lepsze łącza niż ja, a tnie im tak samo grę.

Na następny raz pozwól, że to ja będę sama decydować gdzie się wypowiadam i w jaki sposób. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­

Ale chamstwo proszę odstawić na bok. Wiem, co mówię, bo problemy mam nie tylko ja, ale moi znajomi też, czy nawet streamerzy, którzy mają zazwyczaj lepsze łącza niż ja, a tnie im tak samo grę.

Na następny raz pozwól, że to ja będę sama decydować gdzie się wypowiadam i w jaki sposób. :)

Duzo osob ma problem z pingiem ten pajac wyzej nie ma pojecia ;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...