Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie znam hasła i emaila

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W lola nie grałem od 2 lat, a konto zakładałem na samym początku ( z 6lat temu ). Nie pamiętam ani hasła, ani emailu ( nawet jakbym przypomniał sobie emaila, to hasła do niego na pewno nie będę znać ) na którym je założyłem. Znam tylko login. Czy jest jakaś szansa że odzyskam konto?

Opublikowano

dobra, a komu chcesz podjebac konto ? xD

nikomu :D Właśnie takich sytuacji się obawiałem... Nie grałem bardzo długo i nie wiem nic o tym koncie ( jakie skiny kupowałem, jakich champów mi brakuje, jaki są runy itp ) Jeśli nie znam nawet emaila to wątpię ze je odzyskam ;/

Opublikowano

To było w 2010, a wszystko co pamiętam z tego okresu, to zbieranie na anivie przez kilka tygodni :D Coś tam napisałem w tym zgłoszeniu, zobaczę co mi odpiszą.

Opublikowano

Support tutaj Ci nic nie da. Nawet po potwierdzeniu, że jest to twoje konto to zresetują Ci hasło oraz wyślą go na pierwszy email [ten na który zakładałeś konto]. Podadzą Ci ten email. Ale hasło do email będziesz musiał znać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...