Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Jak wyjść z golda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Jakmi postaciami najlepiej grać, by wyjść z golda?? Bo cały czas ttrafiam na jakiś zjebów co trollują grę i przez to spada mi rank ;/

Opublikowano

Riven gnar top lisandra ahri xerath yasuo zed mid adc vayne kalista draven jungle shyvana pod ten item speed attack botrk dalej full tanka i robisz solo giere + vi pod ten itemek pod speeda trinity i full tank duzy dmg xD i adc ssciaga w pare sekund 

Opublikowano

Praktycznie każdą postacią idzie wycarrować na każdej lini tylko najlepiej pickować postacie z mechaniką, Ja polece od siebie

adc vayne,jinx,kalista,kog'maw

mid Vktor,Brand,Ahri,Azir,Orianna, Kennen,Kog'Maw

top Ryze,Vayne,Darius,Riven,Kennen

jungle Elise, ekko, Rek'Sai, Skarner

support  Alistar, Bard, Braum, Janna, Morgana, Nami

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

ja wbilem diament 2 (prawie 1, gdyby nie ban) na L#, a zrobilem to mniej wiecej tak, wchodzisz do lobby, piszesz zeby nie banowali vayne, pickujesz ja i jedziesz na tych skryptach: marksman, ezevade, tracker, anti fucking rengar, auto lantern, a cala reszta to juz zalezy od ciebie, staraj sie nia grac caly czas i cwicz, musisz wiedziec kiedy sie wbic, kiedy cofac no ale takie rzeczy to juz przyjda z czasem w miare jak bedziesz nabieral doswiadczenia, jakbys mial jakies pytania to mozesz pisac na priv

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Od siebie polecam Kaliste. Jeśli wygrasz linie, a na pewno wygrasz - sam wygrasz grę. Grając nią, każdy gank że strony enemy kończył się double killem dla mnie. Zasluga jej pasywki jak i sharpshootera.

Opublikowano

Wg mnie na haxach najlepiej grać adc, z dobrym zasięgiem (jinx, tristana, kog'maw), a na midzie kata, cassi, xerath, annie, riven. Reszte liń sobie odpuść bo tam byś musiał używać mózgu, a tutaj wystarczy, że farmisz i czasami idziesz pomóc teamowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...