Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy do porządnego serwera Metin2!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Maniek! Chciałbym zrobić w końcu porządny serwer metin2. Wiele serwerów, które teraz powstały są albo gówniane albo pobugowane. Choć Invoria może być. Do rzeczy: Planuje zrobić dobry prywatny serwer metin2, ale jest kilka minusów oraz kilka plusów. Minusy są takie, że nie mam ekipy, technika, oraz finansów. Plusy są takie, że mam wenę twórczą, pomysłowość oraz kreatywność. Jeżeli byłby ktoś chętny pod stworzenie fajnego serwera najlepiej easy ewentualnie ciutke medium najlepiej jakby napisali najpierw pod tematem lub na PW. Potrzebuje: Zgranej ekipy, technika/ów, oraz kogoś kto mógłby opłacić serwer lub jak się ktoś nie znajdzie to Administracja go opłaci ;d Więcej informacji na PW. Z góry mówię znam się na ludziach i jeżeli ktoś przyszedł po to, aby potrollować lub ma jakieś złe plany nie ma tu czego szukać od razu poznam. Czekam może ktoś też chce aby w końcu wystartowało coś dobrego! 

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie masz aktualnie nic.

Radzę zakupić z własnej kieszeni VPS to serwera aby zrobić zarys dla sponosra.

Technika widocznie będziesz musiał sam opłacać :v

KoSa_eune_92_4.png

Opublikowano

Invoria to naprawdę szczyt techniki od 3 lat te same pliki, te same questy tylko zmiana modeli.

Super serwer.

#EMERYTURA

Opublikowano

he he he ale mnie rozśmieszyłeś. Szukasz sponsora który opłaci : dedyk, vps, forum, stronę, ts3. Szukasz technika który odwali za ciebie dosłownie wszystko od góry do dołu. A ty jedynie jesteś osobą która będzie rozkazywać, osobą która udzieli dane pomysły i będzie z tego czerpać banany. Nie zastanowiła Cię tylko jedna rzecz, jeśli poszukasz już tego technika i tego sponsora Ty dasz pomysł, to że oni mogą Cię w każdej chwili wyrzucić z team, zabrać serwer z Twoim pomysłem i sami startować. Czemu? Bo ty jesteś tylko pionek który przedstawia im jak ma to wszystko wyglądać i nic od siebie więcej nie dasz bo nie masz ani wiedzy jak zrobić questa, ani kasy aby kupić chociażby vps do 70 zł. Nie polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie szukam ludzi, którzy mają robić za mnie całą robotę... Szukam ludzi do zrobienia normalnego fajnego serwera. Ja nie napisałem, że tylko ludzie, których szukam będa opłacac saerwer.. Ja też dołoże kilka swoich groszy, ale jeżeli mam sam wszystko kupić ogarnąć to troszke potrwa, ponieważ nie znam sie na technice. Nie mam zamiaru robić ludzi w c***a jak większość serwerów metin2. "Metin jest piękny tylko gracze to kur**"!

Opublikowano

Nie szukam ludzi, którzy mają robić za mnie całą robotę... Szukam ludzi do zrobienia normalnego fajnego serwera. Ja nie napisałem, że tylko ludzie, których szukam będa opłacac saerwer.. Ja też dołoże kilka swoich groszy, ale jeżeli mam sam wszystko kupić ogarnąć to troszke potrwa, ponieważ nie znam sie na technice. Nie mam zamiaru robić ludzi w c***a jak większość serwerów metin2. "Metin jest piękny tylko gracze to kur**"!

Ty chyba nie wiesz co piszesz. Skoro JESTEŚ POMYSŁODAWCĄ PRAWDA? TO ROZUMIEM ŻE TECHNIK ODWALI CAŁĄ ROBOTĘ I SPONSOR OPŁACI WSZYSTKO. proszę Cię nie rozśmieszaj Nas bo sam nie wiesz co piszesz. Skoro mówisz że jeśli nie będzie sponsora to TWOI LUDZIE będą musieli opłacić wszystko. No no to sam już nie wiesz co piszesz albo my jesteśmy tępi " nie znam się na technice" " nie szukam ludzi którzy mają robić za mnie całą robotę " no to co niby będziesz robić ? Kupisz VPS ? 2 flaszki mniej/ 8 piw mnie / 1 zabawa mniej i masz vps. 

Nadal nie polecam osoba sama się gubi w tym co pisze.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Wydaje Ci się, że postawisz jakiś "porządny" serwer w tych czasach gadanie o " najlepszym serwerze " jest kłamstwem bo kazdy leci na kase i ma wyjeeebane na bugi i inne pierdoły nie ma sensu stawiać serwera.

Opublikowano

Czyli jednym słowem szukasz ludzi którzy wszystko zrobią, a ty będziesz dostawał z tego kasę xD

Prawdziwy polski kombinator- jak się nie narobić, a jak zarobić xD

Opublikowano

Jezu ludzie jeżeli nie znajde sponsora ani technika to będę tak długo kombinował z serwerem, aż wyjdzie ;d

NIE MA SPONSORA? DOŁOZE SWOJE GROSZE ALE NIE CHCE SAM WYKŁADAĆ CAŁOŚCI, PONIEWAŻ AŻ TAKI BOGATY NIE JESTEM ;D

NIE PSUJCIE MI MARZEŃ!!! ;D

Opublikowano

­Piszesz że znasz się na ludziach, ale ludzie nie znają się na tobie. Chcesz zrobić projekt nie podając nic o sobie, jaką mam pewność że dołożę Ci do interesu a Ty rzekomo 'zwiejesz z kasą' nikt Cię tutaj nie zna więc nikt nie może Cię choćby nawet polecić. Na wstępie wypadało by podać jakieś 'dane'~te minimum o sobie by ktokolwiek chciał wchodzić z tobą interesy, nie mówiąc o dalszej współpracy :).

Więc jeżeli będziesz tak miły opisałbyś siebie, swoje projekty (o ile jakiekolwiek miałeś), jakieś dane kontaktowe typu fb/gg etc.

Mam nadzieję że moje słowa 'trafią Ci do serca' i zaczniesz działać, pozdrawiam ;).

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Moim zdaniem szukasz osób które za Ciebie wszystko odwalą, zakup sobie vps'a weź pliki terenzo i ucz się sam najprostszy sposób. Lub wykup sobie technika, który zrobi Ci serwer, a potem szukaj sponsora. 

Powodzenia

Opublikowano

Ludzie... to, że pisałem, że znam się na ludziach nie oznacza, że wiem jak mają na imię i jakie sa ich FB... K***a no ludzie... Lisek to może od razu mam podać nr. pesel, adres zamieszkania, imiona rodziców... Nie szukam kogoś kto da mi kase vps i zrobi serwer tylko szukam kogos, kto będzie współpracował. Jeżeli nie starczy finansów to też coś od siebie dołożę. Jak miało by to wszystko wyglądać? Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to napisze mi na PW wtedy się ogarnie jakiegoś GG or Ts3. Przecież na starcie nie będę podawał swoich danych kurwa ludzie ja nie jestem FuBu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...