Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator do itemdesc, wersja stara XD

aroB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

1. Robię to z nadzieją że zbije %

2. Wiem że generator jest mało praktyczny i okrojony robiłem go bardzo bardzo dawno temu jak potrzebowałem zrobić jakieś 100 wpisów do Ulepków to szybciej mi było napisać w 2 minuty programik niż robić to normalnie.

Pod koniec roku/początek wyjdzie mój autorski tools i tam będzie dużo bardziej rozbudowana wersja

[/koniec pitupitu]

Download :

https://mega.nz/#!911HUTZL!JQ9GaMOrm8NYee_6iKFgklhoqrtg8Q91fIWWJ8M0zig

Skan :

https://www.virustotal.com/en/file/8582e3f1075e7eb00e2c372eb8ce36a41b86ebb52964e67404bfdecc481ecd14/analysis/1442076548/

Podsumowując.. mało praktyczny nikt raczej nie skorzysta

Poproszę -%.

#EMERYTURA

Opublikowano

Napisał przecież że dla zbicia % xD

@topic

Z*******y program Dawid, miliony yenów wydane w jego realizacje.

Jesteście pojebani, jak jakiś random wrzuci jakieś gówno, to hejty, że zaśmieca, ale jak już kolo co ma umiejętności z dopiskiem na zbicie %-ów to już może tak?

@topic

Także wypierdalaj z tym ścierwem, miej trochę godności i na zbicie % wrzuć coś porządnego, bo wiem, że umiesz.

Opublikowano

Jesteście pojebani, jak jakiś random wrzuci jakieś gówno, to hejty, że zaśmieca, ale jak już kolo co ma umiejętności z dopiskiem na zbicie %-ów to już może tak?

@topic

Także wypierdalaj z tym ścierwem, miej trochę godności i na zbicie % wrzuć coś porządnego, bo wiem, że umiesz.

Ady wygłupiam się tylko :D Nie cisnę nikogo bo mod mnie nie lubi i za byle co tu 5% tam 5% i tak mi się zbiera w 1 wieczór 40% xD

Masz racje program gówniany no ale zawsze może znaleźć jakieś ukryte zastosowanie :D tak jak np Edytor Expa terenza :D 

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

@topic

No trochę racji masz nie zaprzeczam aczkolwiek jest różnica gdy ktoś wrzuca dla zbicia % i temat ląduje po tygodniu na końcu działu a jest różnica gdy ktoś wrzuca jakiegoś gówno robi z tego jakiś wehikuł czasu i jeszcze ostro refuje temat co parę minut..

Gdybyście go nie podbijali to już by leżał 10 tematów niżej i koniec końców zleciał by na sam dół... arob miałby -%, wy brak śmieciowego tematu i każdy byłby zadowolony..

Dawid ma tak samo jak ja, nie wrzucam nic przydatnego na mpc bo zaraz każdy powie że miał to w 1410 i że on jest królem i że on wszystko umie... Więc po co?

Opublikowano

Nie wiem po co komu takie coś. Ja akurat szybciej napiszę ręcznie w itemdesc.txt niż za pomocą takiego programu. Ale to moje zdanie. Może komuś się przyda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...