Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Smurf konta 30lvl w League of Legends

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Smurf konta 30lvl w Lolu

Metoda kontaktu: PW

Opis rzeczy: 30lvl, 26-32k IP, 140RP, brak kupionych championów

Oczekiwana/oferowana cena: 30zł PSC/wymiana za przedmioty w grach MMO/wymiana za konta steam z CS:GO

Zdjęcia/inne informacje: 4 dostępne konta.

Opublikowano

Jak ma przebiegać wymiana gdybym dawał Ci cs:go (ranga lem).

Konta na jakim serwerze?

Jaka pewność, że ich potem nie odzyskasz?

Opublikowano

Zapomniałem napisać, że konta są na serwerze EUNE. Mam na allegro wystawioną aukcję z tymi kontami, możemy dokonać transakcji za pośrednictwem allegro, żebyś był spokojny, że wszystko będzie w porządku (z resztą dla mnie to również będzie bezpieczniejsze). Konta nie mają aktywowanego maila, także po otrzymaniu konta ustawiasz sobie swojego maila i ja nie mam do nich żadnego dostępu (dlatego konta przekazuję jako drugi w przypadku wymiany za konta Steam, gdyż Steam umożliwia zablokowanie konta i odzyskanie go poprzez support w przypadku niechcianej zmiany maila). Jeśli się zdecydujesz to proszę o PW, tam wszystko ustalimy.

EDIT: W przypadku wymiany poprzez allegro jest mi obojętne czy konto przekażę jako pierwszy.

Opublikowano

Jednak radziłbym uważać konta są expione botami . Riot pod koniec sezonu może wcisnąć przycisk i żegnamy ;)

I na upartego ktoś kupi 1 konto podpierdoli do riotu . Riot zobaczy z jakimi kontami było expione i je ujebie. 

2h4hm6p.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...