Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim trybie gra najwięcej dziewczyn?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Ciężko stwierdzić, każdy jest inny. Ja generalnie zawsze lubiłam jail, skyblock, minigames oraz serwery typu life. Wydaje mi się, że najwięcej może być na minigames. Co kiedyś wchodziłam na serwery zagraniczne tego typu to musze przyznać że dość sporo dziewczyn było.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

na minigames na amerykańskich serwerach premium (grałem u kolegi) może dlatego że nie ma tyle stivów i "admin dasz opa?"

Q8eOMob.png

Opublikowano

uzasadnij swoją wypowiedź.

Typowe dziecko. Dziewczyny szukaj w prawdziwym świecie, a nie w "majnkraftach". Poza tym bezsensu pytanie, bo dziewczyna to jak każdy inny człowiek ;_; Raz gra tu, raz tam, a raz jeszcze gdzie indziej.

@topic

Moim zdaniem najwięcej gra na x (IP: x). Ponieważ tam jest dużo graczy, to i dużo dziewczyn.

@DoTegoCoEdytował

Serio? Podałem IP największego serwera na świecie i traktujecie to jako reklamę? ;_; I tak każdy go zna, a jak go nie zna to pewnie jakiś Steve/Alex, który i tak tam nie wejdzie ;_;

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Mój serwer Minecraft, IP: FireLand.pl

Tryby: Mega drop i ChestPvP.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Opublikowano

Nie da się dokładnie określić na jakim trybie gra najwięcej dziewczyn, bo różnie to może być. Tutaj raczej można wnioskować, że dużo dziewczyn gra tam, gdzie gra dużo osób. 

Opublikowano

-FreeBuild (survival) budowanie domku, zbieranie surowców, chorowanie zwierzątek etc. (Wiem bo "dziewczyny" ode Mnie grywają :))

-Creative nie ograniczone budowanie

-Minigry "bo są fajne"

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

o k***a XDDD

Na trybie real-life napewno najwiecej dziewczyn gra. 

tez napewno na jakis jailbreakach w szkolach

@antyblezur

nie da sie okreslic, ale zdaje mi sie, ze na creative

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...