Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer

ArQeLxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam osoby która ma pomysł na serwer [15 plugin ów] 

Wymagania:

- Znajomość komend 

- Team Speak 3

- Pomysł na serwer 

Co Oferujemy:

- Serwer 

- Wysoką rangę 

- Jeśli serwer będzie w stanie się  utrzymać  lepszą maszynę 

Kontakt:

- PW Forum

- TS : ts3letsplay.pl

Opublikowano

pomysł na serwer? no co to jest.

weźmy survival + działki

i trochę dodatkowych modyfikacji by gra się szybko nie znudziła.

już serwer gotowy, wystarczy podążać za flow.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

pomysł na serwer? no co to jest.

weźmy survival + działki

i trochę dodatkowych modyfikacji by gra się szybko nie znudziła.

już serwer gotowy, wystarczy podążać za flow.

Dzięki za pomysł ale może jeszcze coś dodać ? 

Opublikowano

Pisząc modyfikacje, miałem na myśli wykorzystanie takich pluginów jak OtherDrops do urozmaicenia gry.

Takie drobne rzeczy jak np. po ścieżce można szybciej biegać, z enderdragona dropi głowa smoka i wiele wiele więcej.. to naprawdę potrafi urozmaicić grę na długie godziny. 

O dziwo nie mogłem znaleźć takich serwerów, a to jest naprawdę fajnie, tylko to jest tak jak z ekonomią, trzeba umieć znaleźć złoty środek, by nie przedobrzyć, a także nie dać za mało, no by dobrze skonfigurować.

znam taki serwer Prison, na którym nikt nie gra, bo adminowi się wydaje że jak trudno to fajne, tylko ja się pytam, co z tego że trudno, jak nikt nie czerpie przez to przyjemności z gry?  xD

na dodatek banuje za wpisanie komendy do której dali uprawnienie, no głupota. : P

nie popełniaj takich błędów.

Najlepiej samemu wejść w tryb gracza i trochę pograć, jeśli tobie się spodoba to masz pewność że gracze też będą się dobrze bawić.

Możesz wziąć każdy tryb, porządnie go zrobić i ludzie będą grać. Tryby takie jak izi hc są nienawidzone nie dlatego że są izi hc, tylko dlatego że są tak kijowo zrobione, a jaki serwer, tacy i jego gracze. Więc miej to na uwadze.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Pisząc modyfikacje, miałem na myśli wykorzystanie takich pluginów jak OtherDrops do urozmaicenia gry.

Takie drobne rzeczy jak np. po ścieżce można szybciej biegać, z enderdragona dropi głowa smoka i wiele wiele więcej.. to naprawdę potrafi urozmaicić grę na długie godziny. 

O dziwo nie mogłem znaleźć takich serwerów, a to jest naprawdę fajnie, tylko to jest tak jak z ekonomią, trzeba umieć znaleźć złoty środek, by nie przedobrzyć, a także nie dać za mało, no by dobrze skonfigurować.

znam taki serwer Prison, na którym nikt nie gra, bo adminowi się wydaje że jak trudno to fajne, tylko ja się pytam, co z tego że trudno, jak nikt nie czerpie przez to przyjemności z gry?  xD

na dodatek banuje za wpisanie komendy do której dali uprawnienie, no głupota. : P

nie popełniaj takich błędów.

Najlepiej samemu wejść w tryb gracza i trochę pograć, jeśli tobie się spodoba to masz pewność że gracze też będą się dobrze bawić.

Możesz wziąć każdy tryb, porządnie go zrobić i ludzie będą grać. Tryby takie jak izi hc są nienawidzone nie dlatego że są izi hc, tylko dlatego że są tak kijowo zrobione, a jaki serwer, tacy i jego gracze. Więc miej to na uwadze.

Dziękuje za tak wyczerpującą odpowiedź i dużo cennych informacji 

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...