Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe i przydatne bugi Laneris s2

metka_pixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym poznac ciekawe bugi ktore pomoga w grze  tutaj, jakies na yang, perly albo cuś podobno działaja z s1, ale na s1 nigdy nie gralem wiec nie znam :( za przydatne porady limit +

Opublikowano

Bug z expem, jeśli masz np. 165 i 150 to dodajesz dwie postacie do PT, idziesz tym 165 na swoją mapę, a tym 150 na swoją i dostajesz expa na tym 150 lvlu z mapy 165.

Opublikowano

thx masz plusa tylko za ja juz mam bm 190 ;3 i eq chce dokonczyc i procz bota w v2 nic sie nie da zrobic ? Jakis bm dzis mowil ze jest bug na yang ale sie podzielic nie chcial.. ;/

Opublikowano

thx masz plusa tylko za ja juz mam bm 190 ;3 i eq chce dokonczyc i procz bota w v2 nic sie nie da zrobic ? Jakis bm dzis mowil ze jest bug na yang ale sie podzielic nie chcial.. ;/

Tutaj drobne yangi bugi nawet nie są potrzebne, bo w 1h w v2 na 55 uzbierasz w c**j hajsu. A nic więcej ci nie potrzeba, mój bot do laneris odpalasz i jazda.

Opublikowano

hmyy a jak mam 62 ?

musi byc ten 55 ?

No na 55 najlepiej lecą yangi. Zresztą zrobienie takiego 55 to jest raptem 15 min roboty... Wszędzie wbijasz full na yangi i jazda. Naprawdę ja bodajże w 2h zarobiłem z 70kkk i spokojnie to jest dużo hajsu.

A leciałem tylko na jednego bota, a możesz ich odpalić dużo :D

Opublikowano

ok a ktos moze powiedziec np jak mam kordy na charona to  jest jakis sposob tepnicia na nie czy trzeba isc ? bo nie szczegolnie mi idzie  dochodzenie na podane kordy

Opublikowano

ok a ktos moze powiedziec np jak mam kordy na charona to  jest jakis sposob tepnicia na nie czy trzeba isc ? bo nie szczegolnie mi idzie  dochodzenie na podane kordy

teoretycznie nie jest to problemem, ale udostępnionego czegoś takiego nie ma, a mi się nie chce.

zgłoś się do Homixa albo Zahona

Opublikowano

teoretycznie nie jest to problemem, ale udostępnionego czegoś takiego nie ma, a mi się nie chce.

zgłoś się do Homixa albo Zahona

moge jakis kontakt do Homixa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...