Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V co chwilę klatkuje na AMD FX 8350 4.00 GHz

MrMikidaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie poniewaz właczajac gre gta V pogram w nią chwile i łapie zawieszke na jakiesc 6-10 sekund i sie odblokowuje i tak ciagle pomocy

Sprzęt

AMD FX 8350 4.00 GHz

8 GB Ramu

Geforce GTX 960 4 GB

Opublikowano

­Błąd występuje tylko przy włączaniu gry czy w trakcie? Spróbuj zmniejszyć ustawienia graficzne (np. jakość tekstur) i rozdzielczość, następnie napisz czy problem nadal występuje.

Opublikowano

QuarK Robiłem to i niezaleznie od jakosci to tak ma takie krotkie zwiechy  i Wystepuje w trakcie

­Błąd występuje tylko przy włączaniu gry czy w trakcie? Spróbuj zmniejszyć ustawienia graficzne (np. jakość tekstur) i rozdzielczość, następnie napisz czy problem nadal występuje.

QuarK Robiłem to i niezaleznie od jakosci to tak ma takie krotkie zwiechy  i Wystepuje w trakcie

Opublikowano

Zaktualizowałeś sterowniki? Sprawdź temperatury podzespołów. Poza tym polecam używac ustawień z programu nVidia Experience, używanie ustawień tego programu pomogło już kilku użytkownikom z podobnymi problemami. 

9La1rOf.gif

Opublikowano

Zaktualizowałeś sterowniki? Sprawdź temperatury podzespołów. Poza tym polecam używac ustawień z programu nVidia Experience, używanie ustawień tego programu pomogło już kilku użytkownikom z podobnymi problemami. 

Zaktulizowałem sterowniki i z potymalizowalem ustawienia przez expirance a temp to GPU 47 c core 78 C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...