Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BMTH - That's The Spirit, ogólna dyskusja

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa płyta Bring Me The Horizon, That's the Spirit jest już dostępna do odsłuchania na Spotify

https://open.spotify.com/album/7FqHuAvmREiIwVXVpZ9ooP

Ja jako fan BMTH i ich black/metalcore trochę, a nawet bardzo się zawiodłem. Muzyka zła nie jest, teksty są dobre, ale brakuje mi wrzasków i emocji płynących z ich piosenek np. jak z Don't Go albo z Crooked Young.

Mnie osobiście podeszło tylko 5 utworów:

Throne

Happy Song

Run

True Friends

Blasphemy

Chciałbym usłyszeć waszą opinię na temat ich nowego albumu.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Brak core, aż za bardzo.

Linkin park tak samo sie stoczył z kolejnymi albumami, jak bmth - zamiast ograniczać się do jednego gatunku, to ograniczaja sie już do normalnej muzyki gdzie w 1 etapie jest darcie japy

Opublikowano

Brak core, aż za bardzo.

Linkin park tak samo sie stoczył z kolejnymi albumami, jak bmth - zamiast ograniczać się do jednego gatunku, to ograniczaja sie już do normalnej muzyki gdzie w 1 etapie jest darcie japy

Mam dokładnie takie samo zdanie. Już po przesłuchaniu teaserów/trailerów tracków wiedziałem, że coś będzie nie tak. Słuchając piosenki Oh No czuję się jakbym słuchał pomieszanie Thirty Second to Mars z One Direction.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dajcie ludzie spokój z tym "staczaniem". Pozwólcie się artystom rozwijać i pokazywać co im w duszy gra. Krążek bardzo dobry, świeże bity, coś nowego, teksty jak zwykle świetne. Jak Wam się nie podoba to zostańcie przy "Count Your Blessings" i tyle. Taki jest płacz w necie o tą płytkę, że normalnie ręce opadają. Mi podoba się większość utworów zaczynając od "Count Your Blessings" kończąc na "That's The Spirit". ;) Każdy ma swój gust muzyczny, ale na Boga, zostawcie w spokoju tych biednych artystów i dajcie im pokazywać siebie bez zbędnego wylewania łez, bo "oni się sprzedali!!!!!! biedackie popowe gówno!"

Opublikowano

Dajcie ludzie spokój z tym "staczaniem". Pozwólcie się artystom rozwijać i pokazywać co im w duszy gra. Krążek bardzo dobry, świeże bity, coś nowego, teksty jak zwykle świetne. Jak Wam się nie podoba to zostańcie przy "Count Your Blessings" i tyle. Taki jest płacz w necie o tą płytkę, że normalnie ręce opadają. Mi podoba się większość utworów zaczynając od "Count Your Blessings" kończąc na "That's The Spirit". ;) Każdy ma swój gust muzyczny, ale na Boga, zostawcie w spokoju tych biednych artystów i dajcie im pokazywać siebie bez zbędnego wylewania łez, bo "oni się sprzedali!!!!!! biedackie popowe gówno!"

Nigdzie nie napisałem, że się sprzedali. Po prostu nie trafili w mój gust. Po usłyszeniu Happy Song i Throne byłem przygotowany na mocną dawkę energii, a dostałem trochę popu, trochę rocka i trochę metalcore połączonego z rockiem. Płyta nie jest zła, ale myślałem, że to będzie coś o wiele lepszego.

Mimo to:

Throne 10/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...