Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V opóznione wczytywanie tekstur na dobrej karcie radeon r9 270x

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  zainstalowałem gta na win 10, przedtem grałem na win 7 i wszystko cacy było, a teraz wczytuje mi tekstury z opóznieniem, tak jakby karta nie wyrabiała z pamięcią(wiecie o co chodzi).

Procesor intel g3240 3.1ghz (tak wiem 2 rdzeniowy ale daje rade w 30-50 fps grac

karta: radeon r9 270x

ram:8gb

wczesniej na win 7 działało dobrze, moze jakis patch cos zepsuł bo nie instalowałem dawno  gta.......

dodam że gram jeszcze w h1z1, cs go,fifa 16 demo,lol, i tam czegos takiego nie ma ... wiec raczej karta graficzna sie nie zepsuła:( oby, mam ją 7 miesięcy dopiero

Opublikowano

Skalowanie dystansu ustaw na najniższe. 

heh, to żeś pomógł...............  niech wypowie się ktoś kto się bardziej zna (bez obrazy, ale nie mam zamiaru zmniejszać skalowania ,bo przedtem gta chodziło mi na srednio wysokich, a teraz cos sie dzieje  z teksturami i chce to naprawić a nie obniżać zakres rysowania obiektów, i tak to pewnie nie pomoże, chce znać powód dlaczego mi się tak dzieje). 

Opublikowano

Prawdopodobnie przyczyną jest to że Windows 10 jest nadal niedopracowany a na directx12 sobie jeszcze poczekamy. Zmiana ustawień raczej nic nie pomoże więc jak chcesz to możesz spróbować z reinstalem.

9La1rOf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...