Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - po wgraniu moda muszę pobierać aktualizację

wpxxl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem gdy instaluje jakiegoś moda na zmienienie skórki do broni (np. miecz z minecraft zamiast siekiery) to gdy wszystko jest już zrobione i włączam gta musze pobierać 2 GB "aktualizacji" po czym gdy wchodze do gry nie mam skórki w broniach (mody typu trainer działają) czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu?

Opublikowano

­

Robisz wszystko jak na filmiku wyżej? Jesteś pewien, że dobrze instalujesz? Spróbuj podczas pierwszego włączenia gry odłączyć internet. :)

Opublikowano

­

Robisz wszystko jak na filmiku wyżej? Jesteś pewien, że dobrze instalujesz? Spróbuj podczas pierwszego włączenia gry odłączyć internet. :)

Przecież mówie że skrypty mi działają. Mi chodzi o mody typu skórki do broni aut itp. spróbuje to z wyłączeniem neta może pyknie :p

­

Dzięki ki ziomek gdy przy pierwszym włączeniu gry wyłączyłem neta to już zaczeło działać masz like i 5 *

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...