Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przerobić mp3 na .wav ?

tevirafi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Posiadam program HLSS 3.0. Chciałbym ustawić sobie "trolling na mikrofonie". Niestety mam problem. Nie chodzi już o ustawienia mikrofonu, ustawienia w grze bindy itd. Chodzi głównie o to że ppliki w tym programiku muszą być w formacie .wav. Więc sciagnalem program program do przerabiania plików na .wav. Przerobiłem pliki, wrzuciłem na HLSS, puszczam dzwiek w grze i jest o bardzo zmulony jakby w zwolnionym tępie. Strasznie jakby x5 była zmniejszona predkosc nagrania. Dodam że dzieje się tak z wiekszoscia plików. Probowalem przerabiac na takiej stronie na ktora wrzucamy plik i przerabiamy bez pobieranai programu. Niestety nadal to samo. Zna ktos moze program lub przyczyne dlaczego mi te dzwieki chodza w zwolnionym tepie? Dodam ze jesli je odtworzę w windowsie to dzialaja normalnie. Albo moze wrzuce kilka plikow i mi je przerobicie? Chodzi tutaj o pliki max trwajace 30 sekund. Z góry dzieki za odpowiedz!

Chodzi mi np o te pliki ktore podalem w zalaczniku.

Russian RAGE 3.wav

Russian RAGE 4 c.wav

Opublikowano

proszę pomóżcie, te pliki ktore wrzucilem akurat dzialaja, inne które przerobilem do formatu .wav lub byly jzu przerobione albo sa odtwarazane w bardzooo zwolnionym tepie albo po prostu sie nei odtwarzaja jakies rady?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...