Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wywalić to badziewie..?

OskarekPolak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pewnego czasu, a tak dokładnie to od 9 września widzę, że mam jakąś reklamę, a mam AdBlocka. Potem patrze na pasku narzędzi (koło godziny i daty jest strzałka i tam właśnie jest), że mam jakiś DNS Unlocker, a tu pisze, że odblokuje zablokowane strony. Wiec wyłączyłem proces przez Menedżer Zadań i wchodzę na Panel Sterowania i widzę, że mam jakiś program właśnie o nazwie "DNS Unlocker version 1.4". Patrze na datę zainstalowania i pisze, że w 9 września zainstalowało się, a przecież nic nie pobierałem w tym dniu oprócz patcha do LS15. No to odinstaluje, ale jak następnego dnia widzę znowu tak jest. Samo się zainstalowało! Tu macie takiego skrina (screenshot) co pokazuje tą reklamę.   http://imgur.com/stSD6gz

Wiec tak pomożecie mi usunąć to badziewie?

2078d3efe0497b2dmed.png

> Serwer ROLE-PLAY <

Już niedługo zapowiedź!

Opublikowano

Przeskanuj komputer MBAM'em i ten właśnie antywirus powinien Ci usunąć DNSa.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@OskarekPolak

odinstaluj tego unlockera przez systemowe "dodaj lub usuń programy"

sprawdź czy w dodatkach/wtyczkach przeglądarki nie ma tego gówna, jak jest to usuń

pobierz adwcleaner

https://toolslib.net/downloads/finish/1/

skanujesz i jak skończy to usuwasz co znalazło, restartujesz kompa

Przecież napisałem, że odinstalowałem ten program przez panel sterowania.. W dodatkach i wtyczkach nie ma, a Adwcleaner nie pomógł mi. Ale teraz zobaczyłem, że można zrezygnować z tych "usług" i kliknąłem, żeby na zawsze tego nie było. A wiec zobaczymy czy będzie jutro.

2078d3efe0497b2dmed.png

> Serwer ROLE-PLAY <

Już niedługo zapowiedź!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...