Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent urodzinowy dla kumpla, nawiązujący do CS:GO - doradźcie.

jajko17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jestem zaproszony na urodziny do kumpla i wymyśliłem sobie, że dam mu jakiś prezent związany z CS:GO, sam nie gram w CS ale on ma tam jakąś wyższą rangę i często spędza w tej grze czas.

Znalazłem na alledrogo nóż karambit tiger tooth wykonany w drukarce 3D z możliwością dokupienia jeszcze podstawki również wydrukowanej w 3D z np. nickiem z gry czy innym tekstem.

Wydaje się to fajne na prezent ale.. czy na pewno? Mam co do tego mieszane odczucia, żeby dać mu coś co tylko sobie gdzieś postawi.. no bo takim plastikowym nic nie zrobi. Niby to jest coś ala pamiątka.. jednak jakoś do mnie nie przemawia.

Co wy o tym myślicie? Dobry prezent czy nie bardzo? Może lepiej kupić mu prawdziwego karambita czy inny normalny nóż, który pewnie bardziej będzie mógł się przydać niż taki z plastiku.. albo jeszcze coś innego?

Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Sam gram w cs:go i nie pogardziłbym takim nożykiem  :lenny:

Powiem ci, że dla gracza cs:go, który siedzi w tej grze długo taki prezent będzie naprawdę spoko ;)

graphic.png

Opublikowano

Ja tam bym się na miejscu Twojego kolegi takim tigertoothem stojącym na półce jarał jak ksiądz ministrantem. Kwestia też tego czy kolege jarają jakieś figurki czy przedmioty z gier w realu. Z resztą co mu nie kupisz to i tak będzie zadowolony :)

Opublikowano

Jeżeli jest zapalonym graczem csa, to taki prezent sprawi mu dużą radość, jestem tego pewna. Nawet jeżeli ma stać tylko na półce. :)

Wgl brawo za pomysł! 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Wiesz to zależy jakim jest typem gracza jak jest takim ze jakim nozem sie jara ktory nic nie daje dla szpanu to kup mu prawidzwy noz bo ten z plastiku to co..? przegra mma jebnie o sciane noi co??? po nozu a tak to prawdziwym zrobi jakis triksty z szkole i laske jeszcze wyciągnie xD.Jest tez taka opcja ze kupisz za te 100 zl albo za ten hajs co masz na prezent kupisz tyle vodki ile starczy albo tyle ile zdolasz unieść  wtedy nie tylko kolege zadowolisz ale takze wszystkich zaproszonych 

Bywalec
Opublikowano

Skina w grze na urodziny? Pana wyżej powinien udać się na dłuższą terapie.

Co do pomysłu autora - widziałem kiedyś coś podobnego na yt, w miarę fajnie się prezentuje, więc czemu nie?

Opublikowano

Co do pomysłu autora - widziałem kiedyś coś podobnego na yt, w miarę fajnie się prezentuje, więc czemu nie?

A "Pana wyżej" trzeba nauczyć składać zdania, ew. Poświęć 10 sekund na sprawdzenie tego co napisałeś, żeby potem nie zwalać winy na literówkę. Zależy kto co woli, ale żeby kupować mu badziew z allegro za 40 zł, który po tygodniu się rozpadnie nie jest dobrym pomysłem. 

Opublikowano

xLtZwJZ.jpg

5192ioo.jpg

Polecam, ziomek robił na urodziny dla kumpla gracza :))

to

te karambity z plastiku to zabawka do szpanowania w gimbazie, przereklamowane gówno

Opublikowano

Gdybym grała w goła, to wolałabym dostać skina, niż figurkę. Może to ze mną jest coś nie tak.  :s

c:

Opublikowano

Gdybym grała w goła, to wolałabym dostać skina, niż figurkę. Może to ze mną jest coś nie tak.  :s

Gram i wolałbym skrzynkę piwa niż skina lub figurkę. Może to ze mną jest coś nie tak. :s

Opublikowano

Gram i wolałbym skrzynkę piwa niż skina lub figurkę. Może to ze mną jest coś nie tak. :s

No wiadomo, że skrzynka piwa>wszystko wymienione w tym temacie.

c:

Bywalec
Opublikowano

Może to ze mną jest coś nie tak, ale myślę, że na urodziny wypada dać coś materialnego, a nie wirtualnego skina do gry.

Taka kosa wydrukowana w 3d to coś oryginalnego i myślę, że koledze by się spodobało.

Opublikowano

Ja tez gram w tego csa długo, ale na co mi byłby nóż z drukarki 3d? Kiedyś zrozumie, ze ta gra nie polega na losowaniu noży.

Zrób mu pudło z drewna na wzór skrzynki z kłódka, daj mu klucz, a w środku będzie "alkohol".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...