Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minimalny sprzęt do CS:GO

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chcę wydać jak najmniej, nie licząc monitora myszki klawiatury i innych gadżetów...

Podkreślam i wymagam płynnej gry stałych tych 60-80 fps ? aby gra chodziła płynnie bez ścinek (nie licząc łącza pingu itp) bo to odrębna sprawa.

Chcę wydać jak najmniej na sprzęt używany, jednostka centralna (stacjonarka lub laptop)

Gra tylko for fun nic poważnego profesjonalnego ani zaawansowanego, weekendowa gierka dla rozrywki ale bez stresowa że coś się przytnie i zatnie..

Nie chcę nic nowego tylko używanego jak za najmniejsze pieniądze

Proszę o pomoc, jakimi kryteriami mam się kierować w poszukiwaniu sprzętu by grać na małej rozdzielczości 4:3 wszystko niskie płynnie bez scinek bezstresowo

Ile muszę mieć gotówki i jaki sprzęt szukać ?

Opublikowano

Za 600zł spokojnie złoży się kompa do pogrania na FULL detalach w 80-110 FPS. A co dopiero do minimalnych ustawień.

Opublikowano

@matizal777

Gotówka to do 1,5k już spokojnie z używeek będzie.
Napisz w dziale komputery żeby Ci złożyli pcta.

Ale po co 1.5k XDD? 

za 500-700 spokojnie kupisz kompa z quadem6600 i bedziesz mial na full detalach 60 fpsow na oxl tego powinno byc pelno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...